Bojana Gregorić Vejzović nosi uistinu fantastične čizme kao stvorene za jesen. Pronašle smo slične

Instagam
Vidi originalni članak
  • Glumica Bojana Gregorić Vejzović još jednom nas je oduševila visokim čizmama iz svog ormara
  • Ovoga puta riječ je o pravom jesenskom klasiku - visokim smeđim čizmama s povišenom potpeticom
  • Bojana je za svoj izgled primila niz komplimenata pa i onaj da njezina modna kombinacija podsjeća na kesten tortu

Glumica Bojana Gregorić Vejzović iznijela je svoju viziju "legende o jeseni". Pritom se nije referirala na poznati istoimeni film u kojem se proslavio Brad Pitt, već primijećene klimatske promjene. "Po temperaturama sve mi se čini da 4 godiš̌nja doba postaju legenda. Svelo se na proljeće i ljeto. Meni izmjene godiš̌njih doba nedostaju, pogotovo zima sa snijegom!", stoji u opisu glumičine posljednje objave na Instagramu.

S društvenih mreža Zbog kaputa su Pamelu Ramljak usporedili s filmskom junakinjom. Potražili smo slične modele...

Spomenuti opis priložila je uz fotografiju snimljenu u zagrebačkom parku Tuškanac, a na kojoj Bojanu možemo vidjeti u atraktivnoj jesenskoj kombinaciji. Glumica je odlučila spojiti nekoliko odjevnih komada različitih nijansi smeđe boje, a jednu je njezinu pratiteljicu ova kombinacija podsjetila na izgled kesten torte.

"Opa, pravo jesenski izdanje", "Savršeno", "Jako lijepo se uklapaš u jesen, prekrasno odjevena u jasenske boje", "Uvijek lijepa,  dotjerana, puna energije i pozitive, svaka čast, nije danas lako sačuvati vedrinu duha, njegovati optimizam...", "Najljepša žena na Balkanu", samo su neki od komentara koje je glumica primila kako za svoj izgled, tako i za osobnost.

Noviteti Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna

U odabranoj modnoj kombinaciji posebno su do izražaja došle visoke smeđe kožne čizme. Riječ je o pravom klasiku, koji uz one tamnog kolorita, već desetljećima čini osnovu sjajne jesenske garderobe. A Bojana nam je to još jednom zorno pokazala. Također, nije ovo prvi puta da nas je 48-godišnjakinja ove jeseni osvojila čizmama iz svoje kolekcije, a ovdje se možeš prisjetiti kako je izgledao model u koji smo se zaljubile već na prvi pogled.

Primjeri: Reserved (449,90 kuna), Zara (999,90 kuna), Massimo Dutti (1,599,00 kuna)

Za tebe smo ovoga puta iz aktualnih kolekcija vodećih high street brendova izdvojile nekoliko primjeraka smeđih visokih čizama. Nalazi li se među njima i tvoj favorit?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr