Bojana Gregorić izgleda poput grčke boginje

Grgur Žućko/PIXSELL
U četvrtak 2. srpnja ispred Umjetničkog paviljona na Zrinjevcu predstavljena je nova eNVy room kolekcija koju su dizajneri napravili ekskluzivno za BIPU. Ovaj je događaj ujedno bio i najava BIPA Fashion.hr Cruise Collectiona.
Vidi originalni članak

Istom su prisustvovale mnoge poznate zvijezde. Među njima svojom su se pojavom posebno istaknule Bojana Gregorić i Andrea Andrassy.

Bojana se odlučila za plavu kratku haljinu, istaknutu remenom. Look je zaokružila bež platformama koje su dodatno izdužile njene vitke noge. Tu se našla i ledeno siva torba s IN detaljom – resicama. Make up je bio decentan, a kosa stilizirana u kovrče.

Andrea se pak odlučila na eNVy room T-shirt i dugu lepršavu suknju zelene boje. Ona je svoj look zaokružila slip on tenisicama s tropskim uzorkom i zelenom torbom u nježnom pastelnom tonu. Točka na i bile su sunčane naočale i etno narukvica.

Bojana i Andrea ovim su modnim izborima dokazale da i sasvim obični komadi mogu izgledati jako ženstveno, dok je Bojana, koliko god jednostavno izgledala, djelovala poput grčke božice.

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr