Boja, kroj, detalji... Ne znamo što nam je bolje na ovoj Mohito mini haljini

Mohito Foto: Mohito mini haljina u boji lavande
Vidi originalni članak
  • Mini haljine su naš prvi izbor kada su u pitanju vrući dani, a osim što nam pomažu u borbi s toplinom, u njima se osjećamo zavodljivo
  • Mohito je u novoj kolekciji predstavio zanimljiv model mini haljine jer može proći za noćni izlazak s curama, ali i za gošće na ljetnim vjenčanjima
  • Mohito mini haljina se po svemu razlikuje od ostalih koje smo vidjeli trenutno u ponudi, a nama se posebno sviđa njen gornji dio
  • Pročitaj više: Haljine s cvjetnim uzorkom su must-have, a Mohito na popustu ima brojne modele

Ljeto je vrijeme kada bez trunke grižnje savjesti hodamo u mini haljinama. Sve nesigurnosti koje smo imale oko celulita i strija padnu u drugi plan kada temperature dosegnu (i prijeđu) 30 stupnjeva, a mini haljine postanu naše najbolje prijateljice. Ipak, primijetili smo da je s mini haljinama dosta zeznuto to što su modeli koje viđamo u trgovinama često isključivi - ili su namijenjeni za dan i ravne sandale ili isključivo za večernje izlaske s djevojkama.

Ponekad nam se čini da je teško pronaći neki balans između mini haljina koje su u isto vrijeme otvorene, ali i profinjene. Na našu sreću, nova Mohito kolekcija nas je ugodno iznenadila i upravo smo pronašli mini haljinu koju možemo nositi u raznim prigodama i izgledati seksi i profinjeno u isto vrijeme. 

Mohito mini haljina dolazi u zanimljivom kroju i neutralnoj, ali efektnoj boji. Mislimo da je upravo to razlog njezine 'lake' nosivosti. Naime, haljina dolazi u lavanda ljubičastoj boji koja je idelna za ljeto i baš će lijepo naglasiti preplanuli ten. Boja lavande djeluje svježe, ali i profinjeno pa ju lako možemo zamisliti kao boju koju bismo nosili kao gošće na vjenčanjima, ali u isto vrijeme i u noćni izlazak te kavu u gradu kada se želimo malo više dotjerati.

Osim zanimljive i posebne boje, Mohito mini haljina ima i zanimljiv detalj koji i čini najveću razliku. Naime, haljina umjesto klasičnih rukava ima dva volana koji nas podsjećaju na valove i koji usku mini haljinu podižu na novu razinu. Volani se protežu duž prsa i preko ramena, a napravljeni su u plisiranom stilu što ima daje malo opušteniju notu.

Ovo je zaista jedna svestrana haljina i drugačija je od svega na što smo naviknuli. Mohito haljina dostupna je na web trgovini brenda po cijeni od 29,99 eura, a dolazi u veličinama od XXS do XL. 

Moda Ne znaš što nositi na posao za vrijeme vrućina? Mohito ima odlične košulja-haljine na sniženju

Posjeti Miss7.24sata.hr