Blistavi modni trend: ovo su najljepše bijele tenisice za najudobnije ljeto

Instagram@ellykathryn
Vidi originalni članak
  • Bijele tenisice vraćaju se u modu svake sezone
  • Jednostavne i udobne cipele pravi su svestrani komadi za svakodnevne kombinacije
  • Idu uz sve i jednako su nosive na casual kao i na svečanije stylinge

Bijele tenisice postale su osnova modnih kombinacija! Njihova prednost jest što idu uz sve i više nisu modni promašaj, čak ni u ozbiljnijim formalnim prigodama. Pa čak ni u ljeto 2022. ništa ne funkcionira bez ovog nevjerojatnog trenda obuće. No, koje modele odabrati za aktualnu sezonu? Ovisi sve o ukusima, naravno, ali kod odabira pazi na kvalitetu i materijale od kojih su tenisice izrađene jer se investicija u njih zaista isplati s obzirom na to da nije u pitanju samo prolazni modni trend.

S lijeva na desno: Adidas by Stella McCartney (1.262,56 kn), Autry (1.390,42 kn), Alexander McQueen (2.029,26 kn), Adidas Superstar (901,89 kn)

Osim što izgledaju potpuno elegantno, tenisice zahvaljujući svojim ergonomskim potplatima omogućavaju udobnost tijekom čitavog dana te su s razlogom odavno su popularne i izvan teretane. Uostalom, tenisice su dizajnirane da budu nježne za naše zglobove, a sportski izgled pruža ležeran dojam uz kombinaciju romantičnih ljetnih haljina ili power odijela.

Moda Slatke gotovo kao istoimeno pecivo! Kroasan torbice i dalje su najtraženije

Tenisice inspirirane modelima iz 70-ih i 80-ih vraćaju se već nekoliko sezona. To također ne iznenađuje jer je u pitanju bezvremenski dizajn koji ne izlazi iz mode. Osim toga, modeli s retro šarmom posebno su decentni i bez glomaznih potplata ili drugih ukrasa što ih dodatno čini zahvalnima za raznovrsne kombinacije. Želiš li biti posebno trendi, retro izgled tenisica možeš  kombinirati s lepršavim širokim hlačama ili pak trendi kratkim traper hlačama.

S lijeva na desno: Balenciaga (6.726,63 kn), Buffalo (751,50 kn), Reebok (601,19 kn), Garment Project (1.427,62 kn)

Naravno, ništa ne može proći bez velikih modnih imena koja su objeručke prigrlila trend bijelih tenisica i u svoju ponudu visoke mode uvrstili – bijele tenisice. Gigantski modni brendovi odavno su tenisice proglasile luksuzom u svojoj ponudi te imaju modele koji su sada postali kultni. Jednostavne „dad“ tenisice Alexandera McQueena ne prestaju se nalaziti na listama bestselera na shopping platformi Lyst, baš kao i Balenciagine "Triple S".

Cijena ne garantira stil, stoga je jedino bitno odabrati tenisice koje će pružati udobnost i stabilnosti, a način na koji ćeš ih kombinirati i nositi ostaje samo na tebi!

Moda Udobne poput oblaka! Cloud sandale novi su trend ljetne obuće koji obožavamo

Posjeti Miss7.24sata.hr