Blagdanski styling za svaku priliku

Filip Tot
Kraj prosinca je za mene najsvečanije i najljepše doba u godini. Tako je spokojno i mirno, gole grane perivoja ukrašene su najraskošnijim ukrasima i lampicama. Grad miriše na kuhano vino, punč i medenjake. S ulica dopire dječja pjesma a kasno u noć prskalice se miješaju sa šampanjcem, crveni ruž ostavlja višeslojni trag na rubu čaše. Sve me to inspirira pri odijevanju.
Vidi originalni članak

Kada sam krenula iz velegrada na zimske praznike u Slavoniju sa sobom sam ponijela samo najdraže i najraskošnije haljine i nakit. Ovoliko čipke, šljokica i tila moja putna torba dugo nije vidjela. Našle su se tu lakirane salonke, te najdraže blagdanske cipele sa zlatnom zvijezdom. Tartan uzorak i nekoliko rajfova s ušima koji su mi zaštitni znak ove zime.

Kako je kraj godine poprilično topao i nismo imali bijeli Božić, za svoju najdražu noć u godini sam umjesto debelog kaputa izabrala kožnu jaknu. Kombinirala sam ju na haljinu od tila i najdraže gležnjače i jako se dobro zabavila. Najluđa noć u godini, kako je mnogi zovu, za mene predstavlja druženje s najbližim prijateljima u intimnoj atmosferi tako da ću za doček Nove godine odjenuti haljinu od tamne čipke sa salonkama u špic. Pripremila sam i nekoliko dnevnih i noćnih kombinacija koje ću nositi u narednih nekoliko dana.

1. Dnevna kombinacija sastoji se od tartan haljine, kombinirala sam ju „ziheraški“ s crnom, ali sam se poigrala strukturama tog crnila. Kako bi ipak haljina bila glavna u cijeloj priči, birala sam lakirane salonke i višeslojnu torbu te prekrasnu Flower Power ogrlicu.

2. Kombinacija za izlazak sastoji se od meni jako drage haljine koju mi je sašio prijatelj Zoran Aragović , za nju sam izabrala pomalo neuobičajene Jeffrey Campbell cipele sa zvijezdom. Kožna jakna će ovog puta biti umjesto sakoa ispod crnog kaputa. Na glavi će biti rajf sa šljokičastim ušima.

3. Dnevna kombinacija je jedna od mojih tipičnih kako ih od milja zovem „damskih“. Sastoji se od haljine s crnom čipkom koja ima zanimljivu podstavu boje pudera, kombinirat ću ju na malu koktel torbicu s biserima oko vrata.

4. Kombinacija za izlazak sastoji se od haljine načinjene od tipla i traka, koju ću kombinirati na crnu kožnu jaknu, statement ogrlicu i velvet torbu.

Želim vam ugodne i sretne praznike i još sretniju novu 2014. godinu

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr