Zlato, tirkiz i biseri stvoreni su za ljeto. Kragrlica i ove godine ima najljepše naušnice za vruće stylinge

Instagram @kragrlica
Vidi originalni članak
  • Preplanuo i suncem obljubljen ten posebno nam je drag dio ljeta, a teško da možemo zamisliti nakit koji ga ljepše naglašava od onog u zlaćanim nijansama i s dodatkom bisera i tirkiza
  • Budući da su ovog ljeta morske dubine i sve što na njih podsjeća zahvaljujući Disneyju i mermaidcoreu posebno na cijeni, svoje smo modne radare usmjerili upravo ka ovakvim primjercima
  • Od svega što smo zamijetili, zbog naušnica iz ponude brenda Kragrlica srce nam je posebno radosno zaigralo pa smo izdvojili najljepše komade

Ljeto je vrijeme osunčanih dana, toplih povjetaraca, hladnih napitaka i živih boja, vrijeme kada odbacujemo debele slojeve i kada naša koža žudi za laganim i prozračnim materijalima. Vrijeme je to i u kojem smo najzadovoljniji svojim tenom i kada bismo iste sekunde potpisali da se tako divno preplanuo i obljubljen suncem zadrži cijele godine, a teško da možemo zamisliti nakit koji ga ljepše naglašava od onog u zlaćanim nijansama i s dodatkom bisera i tirkiza.

Ovakvi su komadi oduvijek bili posebno omiljeni u ljetnim mjesecima i budili asocijacije na mnogima najčarobnije godišnje doba. Tirkiz svojom bojom kristalno čistog mora, biseri osvježenjem koje već stoljećima donose iz morskih dubina u kojima se rađaju, a budući da su ovog ljeta morske dubine i sve što na njih podsjeća zahvaljujući Disneyju i mermaidcoreu posebno na cijeni, svoje smo modne radare usmjerili upravo ka ovakvim primjercima. Od svega što smo zamijetili, zbog naušnica iz ponude brenda Kragrlica srce nam je posebno radosno zaigralo.

Moda Ovog su ljeta sirene najveća modna inspiracija. Gdje pronaći ključne komade i kako skinuti njihov stil!

Brend je to koji već godinama osvaja brojna srca svojom prepoznatljivom estetikom i toplinom mjedi kojoj su ljubitelji mode i modnih dodataka vjerni od prvog dana. A dok je Ana Kuliš koja stoji iza brenda marljivo kovala neodoljive modele nakita, ti isti vjerni zaljubljenici u njezin nakit za brend su skovali najsimpatičniji slogan prozvavši ga mjednom jedinicom za sreću. A iako je slogan koji se Ani svidio u toj mjeri da je postao dio identiteta brenda nešto što vrijedi tijekom cijele godine za sve što izađe iz njezinog studija, mi bismo dodali da je posebno prikladan upravo u ljetnim mjesecima koje ovaj nakit svojim toplim medenim sjajem posebno obasja i razveseli.

U nijanse spomenutog poludragog kamenja ne samo da je utkana sama esencija ljeta, već oni u svaku modnu priču donose dašak sofisticiranosti. Bilo da se izležavamo na plaži, odmaramo u hladovini i ispijamo koktele ili slažemo stylinge za najzabavnije provode,  nakit od bisera i tirkiza savršeno će osvježiti baš svaku kombinaciju. I jedne i druge odlikuje bezvremenska ljepota koja nikada ne izlazi iz mode, a što ih čini savršenima za apsolutno svaku priliku. 

Moda Marame su i ovog ljeta hot komad, a Dulsineja Atelier ima najljepše svilene ručno oslikane modele

Biseri će na najčarobniji način reflektirati svjetlost kojom ljetni mjeseci obiluju, dok će sunčeve zrake plešući po njihovoj glatkoj i svjetlucavoj površini stvarati mekani, eterični sjaj, a tirkiz će nas, s druge strane, svojim neodoljivim nijansama koje podsjećaju na tropske vode i vedro ljetno nebo u trenu oraspoložiti, vodeći nas, makar u mislima, do nekih dalekih egzotičnih kutaka raja. A ako se nas pita, to je sve što nam ovoga ljeta od nakita treba!

Posjeti Miss7.24sata.hr