Odjevni komadi od bijelog trapera idealna su zamjena kad želimo promjenu od klasičnog plavog

Instagram @symphonyofsilk bijeli traper
Vidi originalni članak
  • Traper je i ove proljetne sezone među omiljenim materijalima koje biramo za svoje odjevne predmete
  • Uz klasičan plavi traper u raznim nijansama, ističe se i odjeća od bijelog trapera, koja našim outfitima može pružiti posebnu svježinu
  • Iz trenutnih kolekcija poznatih brendova izdvojile smo odlične modele bijelih traperica te haljina, suknji i jakni od bijelog trapera

Svakog proljeća naviknuti smo gledati više odjevnih komada od udobnog trapera, a uz klasične traperice, tu su i traper haljine i jakne. Najčešće biramo traper u nekoj nijansi plave boje, no i bijeli traper jednako je svestran i chic te ga slobodno možemo proglasiti neizostavnim dijelom proljetne garderobe, o kojem god odjevnom komadu da se radi.

Bijele traperice posebno su lake za kombiniranje u proljeće, no ni s bijelim traper haljinama ili suknjama nećemo naići na velike prepreke tijekom stiliziranja, budući da su jednako prilagodljive kao i komadi od plavog trapera. Bijele traper jakne također su odlična alternativa klasičnim plavim te će unijeti svježinu u svaki naš outfit.

Bijeli traper može se idealno uklopiti u minimalistički outfit, ali će jednako dobro poslužiti i kao kontrast u outfitu prepunom uzoraka ili boja.

Moda Traperice s kristalićima trend su iz 2000-ih koji ove sezone svjetluca u novom izdanju

U nastavku izdvajamo odlične modele bijelih traperica, traper haljina, suknji i jakni koje možemo uvrstiti u naše proljetne outfite!

Bijele traperice chic su alternativa svakodnevnom plavom traperu

Bijele traperice odlično će izgledati u casual outfitu s tenisicama, poput popularnih adidas Samba ili Gazelle modela, no jednako će se dobro uklopiti i u elegantnije poslovne kombinacije. 

Trendi traper suknje posebno će dobro izgledati u verziji od bijelog trapera

Traper suknje, posebno maksi duljine, ove su proljetne sezone na vrhuncu popularnosti, a bijele traper suknje posebno će se lijepo istaknuti u trendi kombinacijama.

Bijele traper haljine spoj su elegancije bijele boje i udobnog trapera

Udobne i chic, bijele traper haljine idealan su izbor kad želimo izgledati dotjerano, ali ne i previše svečano. Odlično se mogu kombinirati uz kaubojske čizme ili elegantne sandale, za pravi proljetni outfit. 

Bijele traper jakne omiljen su izbor proljetne jakne za svaki dan

Traper i kožne jakne modeli su koje najviše nosimo u proljeće, a one od bijelog trapera dodatno će osvježiti svaku našu kombinaciju.

Moda Rita Rumora Jurki u Dubaiju nosi trendi mini traper suknju, pronašle smo slične atraktivne modele

 

Posjeti Miss7.24sata.hr