Bijeli kombinezon iz Reserveda jedan je od najljepših koje smo vidjeli. Zaljubljeni smo...

Reserved Reserved, bijeli kombinezon
Vidi originalni članak

Ne možemo pobjeći od očitog, nosi nam se bijela boja! Da, jednostavno smo se zaljubili u nju i ovog ljeta! Pisali smo već o bijelim majicama, haljinama (mini i dugim), manikurama...a sada je došlo vrijeme na jedan poseban kombinezon u bijeloj boji. Reserved kombinezon koji možeš nositi na posao, kao kuma na krštenju ili za bilo koju drugu prigodu. Reserved kombinezon u bijeloj boji bit će jedan od onih komada bez kojeg se ovoga ljeta nećemo pakirati nikamo.

Moda Ovaj kombinezon, s mašnama umjesto klasičnih naramenica, jedan je od najljepših komada za ljeto!

Riječ je o kombinezonu dugih nogavica i znamo da ti na prvu to može biti odbojno, ali nogavice su široke, a materijal prozračan te će lijepo hladiti kada zrakom prostruji imalo vjetra. Ovakav stil nogavica uvijek biramo tijekom ljeta, naročito kada moramo nositi duge hlače zbog posla, ali i sjediti pod klimom cijeli dan u uredu zbog koje nam na kraju uvijek bude hladno. 

Gornji dio kombinezona je onaj dio koji ga čini zanimljivim i posebnim. Naime, bijeli Reserved kombinezon ima veliku kragnu i V izrez, ali ono što je posebno je crna mašnica koja se veže oko kragne (može se skinuti). Jednostavan detalj koji ovaj na prvi pogled običan komad čini posebnim i zanimljivim. Osim što crna boja na bijelom komadu stvara izraženi kontrast, ova mašna Reserved kombinezon čini ženstvenim i romantičnim, a s obzirom na to da smo u godini kada su mašne must-have, ne možemo odoljeti komadima koji prate trend na ovako suptilan način.

Reserved kombinezon trenutno je na sniženju, a cijena mu je 49,99 eura dok je nekad bila 69,99 eura. Iako dolazi u veličinama od XS do L, čini nam se da su nogavice malo duže pa će ga niže djevojke vjerojatno morati odnijeti na skraćivanje. 

Posjeti Miss7.24sata.hr