Bijele suknje nastavljamo nositi i nakon ljeta - evo s čime ih kombinirati u hladnijoj sezoni

Instagram @lise_frt Foto: Instagram @lise_frt
Vidi originalni članak
  • Iako bijelu boju većinom vežemo za ljetne outfite, odjevne komade u ovoj boji možemo spretno prenijeti i u jesen
  • Bijela suknja lagan je i svestran komad koji će u jesenske outfite unijeti dašak svježine, a danas smo izdvojile primjere kako to postići
  • Uz bijelu suknju, osjećaj ljeta tako će s nama biti tijekom cijele godine!

I dok polako spremamo ljetne haljine i mjesto prepuštamo toplim pletivima, jedan ljetni komad ipak možemo ostaviti i u jesenskoj garderobi. Bijela suknja iznimno je laka za stiliziranje te ju najesen, umjesto ljetnih lepršavih i laganih topića, možemo nositi uz komade rezervirane za prijelazno razdoblje, poput kožne ili traper jakne, laganog kardigana ili chunky klompi.

Također, umjesto laganijeg materijala koji nam je olakšavao boravak na ljetnim vrućinama, bijelu suknju ujesen možemo u svojim outfitima ukomponirati kroz model od toplijih materijala, poput vune, što će odlično izgledati u kombinaciji s drugim materijalima naglašenih tekstura, poput tvida.

Koji god model odabrale, bijele suknje zaslužuju mjesto u našoj jesenskoj garderobi, a u nastavku uz modele iz high street i dizajnerskih kolekcija, donosimo i kako ih kombinirati uz druge odjevne komade i modne dodatke!

Udobna i chic kombinacija različitih materijala

Bijela suknja od debljeg pamuka, mekog vunenog pletiva ili kašmira savršeno će se spojiti s teksturiranim sakoom ili jaknom luksuznog izgleda.

Sportska elegancija s bijelom plisiranom suknjom

Posebniji basic komadi uvijek se dobro slažu, poput savršeno krojenog blazera, plisirane suknje i sportskih tenisica, u idealnom svakodnevnom outfitu prepunom udobnosti i chica.

Spajanje trendova s cargo bijelom suknjom do koljena

Kraj ljeta ne označava i kraj kratkih suknji, već ih uz visoke čarape i mokasinke savršeno možemo prenijeti u jesen. 

Slojeviti outfit s bijelom suknjom

Lepršava bijela suknja također nam još može poslužiti u ovom prijelazno razdoblju, posebno ako ju uklopimo u outfit s toplom jaknicom ili puloverom od debljeg pletiva. 

Modeli od laganijih materijala za toplije jesenske dane

I jesen nam ponekad pruži lijepe tople dane, koje onda moramo i prigodno modno iskoristiti, u outfitu s bijelom suknjom zanimljivijeg kroja i od mješavine materijala te s oversize laganom košuljom. 

Moda Novi Birkenstock model izgleda kao križanac birkica i crocsica. Dolazi u tri boje i savršen je za jesenske stylinge

Posjeti Miss7.24sata.hr