Bijela košulja, ali kakva! 7 modela s veeelikim kragnama potpisuje domaći brend Ninety-nine design i odlične su

Instagram @ninetynine__design/ @iva_miletic Instagram @ninetynine__design/ @iva_miletic
Vidi originalni članak

Kada bismo morali izdvojiti samo jedan odjevni predmet kao ultimativni pojam modne klasike, bez razmišljanja bismo rekli da je to bijela košulja. Osim što je prikladana za brojne prigode, usudili bismo se reći da i nema modne kombinacije u koju se ista ne uklapa. Bilo da si ljubiteljica više oversized modela, ili onih strukiranih, s bijelom košuljom nećeš nikad pogriješiti. Ipak, bijele košulje u high street ponudi su više manje sve jednake na ovaj ili onaj način, pa zato nismo mogli odoljeti kada smo vidjeli zanimljive modele domaćeg brenda Ninety-nine design. Nikada nemaš dovoljno bijelih košulja dugih rukava u ormaru, zar ne?

Košulja Tijana

Ninety-nine design poznat je po raznim modelima košulja na kojima se posebno ističu detalji poput zanimljivih oblika gumba, puf rukava i onog najposebnijeg, velikih kragni. Zahvaljujući izraženim kragnama, bijele košulje brenda Ninety-nine design su zanimljivi i originalni modeli za koje će te sigurno pitati gdje si kupila košulju. S obzirom na to da su poznati upravo po košuljama, u ponudi imaju brojne modele, a čini nam se da je bijela (očekivano), trenutno jedna od najpopularnijih boja.

Košulja Emina

Ako želiš unijeti malo promjene u svoje modne kombinacije u jesenskoj sezoni, ali istovremeno i ostati u granicama klasike, bijele košulje s velikim kragnama brenda Ninety-nine design su odličan izbor. Mi smo izdvojili 7 modela bijelih košulja dugih rukava koje nam se posebno sviđaju, a sve u vezi cijene i dostupnosti možeš saznati upitom na Instagram stranici brenda. 

Košulja Sanda

Košulja Chiara

Košulja Katja

Košulja Emina

Košulja Tesa

 

Posjeti Miss7.24sata.hr