Bez čega poznate Hrvatice ne idu na ljetovanje?

Instagram/Nives Celzijus
Sve se slažu oko jedne stvari, a to je da ljeti bez zaštitnog faktora ne izlaze iz kuće
Vidi originalni članak

Ljeto je već u  punom mahu, temperature su jako visoke i svi traže utjehu u moru. Spremate li se na ljetovanje, postoje neke stvari koje obavezno morate ponijeti, poput kupaćeg kostima, kreme sa zaštitnim faktorom, sunčanih naočala... A bez čega svoje ljetovanje ne mogu zamisliti poznate Hrvatice, pročitajte u nastavku, a možda će vam upravo njihovi savjeti učinit ovo ljeto još boljim:

Nataša Janjić

Nataša kaže da na ljetovanje nikada ne ide bez svog ljubimca, psa Uške. Što se tiče modnih dodataka, nezaobilazni ljetni komadi su joj sunčane naočale i šeširi, kojima se skriva od sunca.

Također, na plažu ne ide bez kreme sa zaštitnim faktorom 60, jer jedino tako može nesmetano uživati pod jakim suncem, unatoč osjetljivoj puti.

"I nipošto na ljetovanje ne idem bez dobrog društva koje je uvijek garancija ljetnih radosti i sadržaja, čak i na najosamljenijim plažama na Jadranu," ističe Nataša.

Kristina Šalinović

Lijepa manekenka kaže kako ovog ljeta posebno obožava široke haljine i suknje jer se super kombiniraju za svaku prigodu - od odlaska na plažu pa do večernjeg izlaska, stoga su jako praktične za ljetovanje, jer štede mjesto u prtljagi.

"Tokom ljeta nisam bas ljubitelj accessoriesa, no pangica sa cvijetom u kosi svakako digne sve kombinacije," kaže manekenka.

Što se tiče kozmetike, Kristina ljeti koristi minimalni make up, odnosno samo vodootpornu maskaru te kremu za sunčanje.

Marijana Batinić

Ni Marijana ljeti ne ide nigdje bez UV zaštite, a osim krema, koristi i preparate za zaštitu kose od štetnih zračenja.

Što se tiče odjeće i modnih dodataka, neizostavni su joj kupaći kostim, šešir i sunčane naočale, a kaže i kako je dovoljno spakirati dvije tunike za plažu. 

"Moj ljetni moto je - nosi manje, njeguj se više," kaže voditeljica.

Posjeti Miss7.24sata.hr