Baloner i košulja na Severinin način - klasika s pomakom!

Davor Puklavec/ Pixsell
Pjevačica izgleda stajliš čak i u običnoj košulji i baloneru, a njen stilski trik potpuno je besplatan i totalno jednostavan
Vidi originalni članak

Uopće nema sumnje da je Severina uistinu jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a to nam iz dana u dan dokazuje. Odlično nosi najnovije trendove, koje ponekad postavlja i sama, no jednako dobro "pliva" i u klasičnim modnim vodama, što je pokazala svojim posljednjim stylingom. Kombinacija balonera i plave prugaste košulje na prvu možda i ne zvuči kao neki zanimljivi styling, no samo jedan pogled na fotografiju pjevačice promijenit će vam mišljenje.

Severina je klasičnim komadima dala moderno lice samo načinom na koji ih je nosila, a ovaj jednostavni trik lako ćete iskopirati. Ako još uvijek nemate baloner, izaberite trendy predimenzionirani model i jednostavno ga spustite preko ramena, a krajnje je vrijeme da se u vašem ormaru nađe i jedna prugasta plava košulja, koja je ove sezone ionako "must have".

Baloner, Mango, 899,90 kn

Košulja, Zara, 149,90 kn

Naravno, sve izgleda još bolje sa Sevinim novim omiljenim kariranim Balenciaga čizmama, koje bi svaki outfit učinile zanimljivijim. No radi se o rasprodanom modelu, kojeg si većina ionako ne bi mogla ni priuštiti, jer stoje oko 14 tisuća kuna. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr