Balerinke i cipele na punu petu za kompletan styling

Davor Puklavec/ Pixsell
Cipele su tiha patnja svake žene – nikad ih ne možemo imati dovoljno. Jeleni Oreč, sretnoj dobitnici vrijedne nagrade trgovine Karla, ostvario se san – ušetala je u dućan i odabrala čak dva para cipela koje će upotpuniti svaki njen proljetni i ljetni styling.
Vidi originalni članak

"Kad su cipele u pitanju gotovo da nema toga što mi se ne sviđa. Pošto sam studentica često sam u tenisicima i balerinkama, ali kad kupujem za dušu, onda volim neobične cipele s punom petom. U njima je lako hodati, a izgledaju odlično. Općenito sam ovisnica o cipelama, uvijek ih gledam i uvijek ih trebam. Doslovno mi nikad nije dosta, zato je ova nagrada kao stvorena za mene", komentirala je ushićeno Jelena prije shoppinga.

Jelena je u društvu prijateljica pomno promotrila bogatu ponudu trgovine Karla koja je upravo popunila svoje police novom kolekcijom. Odabir je bio težak – odlučiti se za klasične i bezvremenske salonke, trendovski komad u nekoj jarkoj boji, šareni model s vrtoglavom petom ili praktične cipele spremne za svakodnevne izazove.

"U prijelaznom razdoblju veoma popularne su balerinke svih boja i modela, a žene posebno vole one od kvalitetne i mekane kože, kao što su balerinke brenda Uggs", pojasnili su u Karli.

Upravo jedne takve balerinke su zapele za oko i Jeleni. Isprobala je klasičan model crne boje, a kad se prošetala u njima odlukla je pala – mora ih imati. Osvojile su je svojom udobnošću, ali i kvalitetnom kožom zbog koje će Uggs balerinke postati novi najdraži par za dnevne studentske obveze.

"Redovito nosim balerinke, nekako su mi najpraktičnije, a ove se slažu uz svu moju garderobu", naglasila je sretna dobitnica.

Platforme su glavni hit

Nakon što je odabrala cipele za casual look, bilo je vrijeme da Jelena odabere model za večernje izlaske. Obožava cipele s punom petom i platformom, a upravo takvi modeli hit su ove sezone. Jelena je imala težak izbor.

"Kako je počelo proljeće sve veći broj naših kupaca odlučuje se za večernje modele. Popularne su visoke pete u jarkim bojama, ali i elegantni bezvremenski komadi. Neizostavni modeli su naravno oni s punom petom", naglasili su u Karli.

Kad je Jelena ugledala sandale brenda Manufacture d'essai od prirodne kože u zemljanim tonovima potraga je bila završena. Izuzetno lagane osvojile su studenticu ne samo zbog oblika i boje, nego i zbog udobnosti. Dobila je dva u jedan – cipele koje podjednako može nositi i tijekom dana, ali i tijekom večeri. Jelena je svoj proljetni styling upotpunila ogrlicom s motivom leptira i elegantnim naušnicama.

"Bilo je odlično! Djevojke u Karli su bile izrazito ljubazne, pomogle su mi pri odabiru i pronalaženju odgovarajućeg broja i modela cipela. Atmosfera je bila vesela i baš sam se dobro zabavila i nasmijala", komentirala je za kraj Jelena.

U galeriji detaljnije pogledajte kako se Jelena provela u shoppingu te koji su modeli hit sezone...

Posjeti Miss7.24sata.hr