Balenciaga ponovno ima torbu sezone; Crush nose brojne zvijezde, a cijena joj je paprena

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Svake sezone modna kuća Balenciaga osvoji scenu svojim it torbama
  • Ove sezone je u pitanju "Balenciaga Crush" model predstavljen u kolekciji za jesen zimu
  • Nisu joj odoljele Nicole Kidman i Bella Hadid, a kožna torba postaje sve popularnija unatoč visokoj cijeni

Dolazi jesen, što automatski znači kako nova it torba osvaja modni svijet: "Balenciaga Crush". Prvi put je predstavljena tijekom Balenciagine revije za kolekciju jesen/zima 2022./23., gdje su je modeli nosili ispod ogromne staklene kupole kroz umjetnu snježnu oluju. Torba koja je postala predmet žudnje sada je dio Balenciagine nedavno pokrenute nove kampanje. Supermodeli Bella Hadid i Zhang Lina poziraju na običnoj sivoj pozadini u pozama koje podsjećaju na klasične reklame iz 90-ih, a u fokusu je upravo "Balenciaga Crush".

Ova torba je reinterpretacija klasika francuske modne kuće, koja dolazi u novom suvremenom obliku. Zaobljena i nabrana silueta sa šiljastim rubovima i zasvođenim dnom kopča se jednostavnom kopčom sprijeda, aludirajući na Balenciaginu prepoznatljivu siluetu pješčanog sata.

Brojne varijante čine "Balenciaga Crush" idealnim svestranim modelom i novim predmetom žudnje za ljubitelje mode diljem svijeta: bilo da su dijagonalno prošivene, podstavljene glatkom kožom ili sa strukturiranim krokodilskim uzorkom. Nova it torba dostupna je u malim, srednjim i velikim veličinama u crnoj, bijeloj i metalik srebrnoj boji s lančanim ručkama i uskoro bi mogla zamijeniti željene modele torbi "Balenciaga City" i "Balenciaga Le Cagole".

 

 

Popularnost torbe raste ne samo zahvaljujući novoj kampanji, već i cijelom nizu zvijezda i influencera koji je već ponosno nose. Prije svega, naravno, Bella Hadid koja jednako nosi torbicu na crvenom tepihu i ležerno u shoppingu gradom i time posebno naglašava jednostavan look.

Demnina nova muza, glumica Nicole Kidman, odlučila se za jednostavan crni model s dijagonalnim prošivanjem. Alexa Demie, koju poznajemo iz kultne serije "Euphoria", nosi potpuno isti model. Dizajnerska torba postala je tako iznimno popularna među celebovima, ali početna cijena koja se kreće od 16.000 kuna vjerojatno će, nama običnim smrtnicima, ostati samo predmet žudnje.

S lijeva na desno (Balenciaga): 2300,00 eura; 2250,00 eura; 2250,00 eura

Moda Svi pričaju o novoj naslovnici Nicole Kidman: evo što glumica radi da bi izgledala tako dobro

Posjeti Miss7.24sata.hr