BAFTA bez boja? Dodjelom su dominirale crne, bijele i crno-bijele haljine, no dvije crvene su nenadmašne

Profimedia Foto: Profimedia, Margot Robbie
Vidi originalni članak
  • Sezona nagrada nastavila se u Velikoj Britaniji, svečanom dodjelom BAFTA nagrada u Londonu
  • Od Margot Robbie i Florence Pugh do Naomi Campbell i Phoebe Dynevor, crvenim tepihom prošetale su najveće svjetske zvijezde u glamuroznim kreacijama u većinom crnoj i bijeloj boji
  • Ipak neutralna paleta boja nije spriječila dodatke poput šljokica, perja, 3D ukrasa i drugih detalja da predivno dođu do izražaja

Glamurozna sezona filmskih nagrada se nastavlja pa je tako sinoć u londonskom Royal Festival Hallu održana i 77. dodjela nagrada BAFTA. Dodjeli je prisustvovao i predsjednik BAFTA-e, princ William, a crvenim tepihom prošetale su najveće svjetske zvijezde u većinom elegantnim monokromatskim lookovima s odvažnim detaljima u kojima su prevladavale crna i bijela boja, uz tek pokoju iznimku u crvenoj ili nekoj drugoj nježnijoj nijansi.

U nastavku donosimo neke od najljepših lookova s jučerašnje dodjele!

Lilly Collins

Zvijezda serije 'Emily u Parizu', Lilly Collins na dodjelu je stigla u crnoj baršunastoj haljini brenda Tamara Ralph, koju su krasili voluminozni bijelu puf rukavi u cvjetnim oblicima te dekolte ukrašen cvjetnim uzorkom, točnije srebrnim trodimenzionalnim ružama!

Naomi Campbell 

Supermodel je na crveni tepih BAFTA nagrada donijela dramatičnost i glamur svojim odabirom crne Chanel Couture haljine s kapuljačom i prozirnim plaštom ukrašenim volanima.

Florence Pugh

Florence Pugh još jednom je sve zadivila svojim modnim odabirom za crveni tepih, a zvijezda 'Oppenheimera' ovog puta je nosila crno-srebrnu kreaciju Harris Reeda, koja se sastojala od srebrnog korzeta preko crne tkanine, koja se širila prema donjem dijelu.

Taylor Russell

Taylor Russell na crvenom tepihu pojavila se u po mjeri rađenoj Loewe haljini s efektnim ukrasnim perjem na bokovima i donjem rubu te velikim bočnim prorezima koji su naglasili njenu figuru. Podignuta kosa sav je fokus stavila na predivnu bijelu haljinu.

Cate Blanchett

Cate Blanchett bila je jedna od zvijezda koja je izabrala trendy bordo crvenu nijansu za dodjelu BAFTA nagrada, a Cate je ponovno naglasila svoj stav o održivosti, budući da je njena Louis Vuitton haljina bila izrađena od tkanine iz arhivske zalihe ove modne kuće, a krasili su ju i zanimljivi kožni detalji na ovratniku i ramenima. Uz haljinu, Cate je nosila i Louis Vuitton ogrlicu, također djelomično izrađenu od postojećeg materijala, točnije od ogrlice koju je nosila na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA.

Amy Jackson

Glumica Amy Jackson nosila je svjetlu haljinu u ledeno sivoj nijansi zanimljivog kroja i teksture, s efektnim gornjim dijelom, čiji je dio bio i korzet na koji se nastavio drapirani dio, a zatim i suknja s visokim prorezom na nozi.

Vera Wang

Slavna modna dizajnerica na BAFTA dodjeli nagrada stigla je u crno-bijeloj kreaciji s potpisom vlastitog brenda, Vera Wang Haute, uz kožne rukavice te krznenu stolu u istoj kombinaciji boja.

Carey Mulligan

Carey Mulligan crvenim tepihom prošetala je u glamuroznoj Christian Dior haljini prepunoj volumena na donjem dijelu, uz dijamantni nakit i tamnocrveni ruž na usnama.

Michelle Keegan

Zvijezda Netflixove hit serije 'Fool Me Once', Michelle Keegan na dodjeli je nosila poprilično strukturiranu kreaciju inspiriranu muškim krojevima. Crno-bijela dugačka haljina imala je široki bijeli ovratnik te velike biserne gumbe, a Michelle ju je kombinirala uz Chanel torbicu te crne dugačke rukavice.

Daisy Edgar-Jones

Glumica je za ovu dodjelu nosila predivnu kreaciju s Guccijevim potpisom u raskošnoj bordo boji, koja se sastojala od haljine s V izrezom i nabrane na struku s detaljem čvora te šljokičastih kratkih hlačica u istoj nijansi koje su provirivale ispod gornjeg dijela.

Phoebe Dynevor

Glumica iz hit serije 'Bridgerton' na crveni tepih BAFTA nagrada donijela je chic glamur svojom bijelom Louis Vuitton haljinom oko vrata, s dubokim izrezom sprijeda te drapiranom na leđima.

Margot Robbie

Margot Robbie za ovogodišnju dodjelu BAFTA nagrada odjenula je Giorgio Armani Privé haljinu u kombinaciji blijedo ružičaste svile i crnog baršuna. Uska haljina imala je srcoliki izrez te ušivene crne svjetlucave ukrase. Uz haljinu, Margot je nosila i dugačke crne rukavice.

Sabrina Elba

Supruga Idrisa Elbe na crveni je tepih BAFTE stigla u elegantnoj crnoj haljini sa statement povišenim ovratnikom i dubokim V izrezom, kao i visokim izrezom s prednje strane.

Posjeti Miss7.24sata.hr