Dizajn, boje, remenje...Kakvi ručni satovi se nose ove sezone?

Vidi originalni članak
  • Modni dodaci zaista mogu učiniti veliku razliku. Imaju moć začiniti i najdosadniji stajling, uz preduvjet da ih se pomno i mudro odabere
  • Moj omiljeni modni dodatak (i velika slabost) zasigurno je ručni sat. Osim što su oku ugodni, satovi također pripadaju kategoriji korisnih modnih dodataka
  • Obzirom da sam upravo u potrazi za novim modelom koji će se odlično uklopiti u moje ljetne stajlinge, bacila sam oko na novu kolekciju Diesel satova, a izbor sam uspješno suzila na nekoliko favorita

Ne volim kasniti. Volim alarme, volim točnost i, logično, volim onaj mali, ali moćan modni dodatak - sat. Mnoge stvari u svijetu mode kreirane su posebno za muškarce i posebno za žene pa tako i satovi, ali buntovnica u meni najviše se osjeća cool kad uz nježnu, ženstvenu kombinaciju uklopi muški sat. S proljećem i sad uskoro ljetom, stiglo je i vrijeme za modnu nadopunu mojeg ormara, a kad su modni dodaci u pitanju, konkretnije satovi, najviše volim Diesel. Zašto? Zato što me svaka njihova kolekcija iznova podsjeti da je pomicanje granica i miješanje stilova itekako super. 

Od svih modnih centara u Zagrebu najviše volim Arena Centar jer se u njemu stvarno nalaze svi mogući trendi dućani i znam da ću tamo pronaći sve što mi treba na jednom mjestu. Upravo tamo se nalaze Cordis i Endi Centar, meni dva omiljena dućana za satove.

Pri ulasku u oba znala sam da ću naći nešto za sebe, a s obzirom da sam bila dobre volje, znala sam da ću naći nešto i za svog dečka. Izdvojila sam u svakom nekoliko modela, a onda zajedno s frendicama izabrala top 3 koji se savršeno uklapaju u ljetnu modnu priču u mojem ormaru. 

U Cordisu su me oduševila tri vrlo različita dizajna Diesel satova, što je naravno otežalo donošenje moje odluke koji je najbolji. 
Sat s čeličnim remenom srebrne boje i metalik stilom s tamnoplavim kućištem idealan je izbor za ljetne mjesece jer me asocira na more. S obzirom da većinu vremena nosim bijele odjevne komade ovaj sat svaki moj casual outfit čini savršenim. 

Crvena je boja vatre i temperamenta, a s obzirom da sam sportski tip koji voli vrijeme provoditi u prirodi nije niti jednu moju frendicu začudio moj izbor crvenog sata s oversize kućištem. Materijal od kojeg je napravljen je silikon, što ga čini laganim i savršenim izborom za vruće dane prepune aktivnosti. Čim sam ga vidjela, znala sam da ćemo se i dečko i ja nadmetati tko će ga više nositi. 

Na kraju, old fashion ikona se javila u meni i ugledala sat s crnim kožnim remenom i zlatnim kućištem. Crno zlatna kombinacija apsolutni je hit mojeg ormara i kad sam ga isprobala odmah sam znala da sam pronašla sat baš po svojoj mjeri koji ću lako kombinirati uz svoje modne outfite tijekom cijele godine.

U Endi Centru sam također izdvojila top 3 komada. Sat azurno plave boje sa silikonskim remenom i mineralnim staklom sportska je poslastica za svakoga. Isti model još postoji u crnoj i rozoj boji, ali morski su tonovi apsolutno moj prvi izbor za ljetne dane. Moram priznati da već dugo nisam našla sportski sat toliko sladak da ga na kraju nosim i uz casual kombinacije kad idem u grad.

Frendice me zovu "The Gold Type" jer najviše nosim zlato ili pozlaćeni nakit, stoga nisam nikog šokirala pa ni samu sebe kad sam u izbor uzela ova dva sata. Oba sata imaju čelične remene i zlatne su boje u metalik stilu. Glavna im je razlika kućište. Prvi je zavodljivo nježan sa bež bojom koja krasi unutrašnjost sata i idealan je za apsolutno sve svečane prilike koje me čekaju ovo ljeto, kao na primjer vjenčanje rođakinje u Beču. 

Drugom je unutrašnjost crna pa samim time i njegova zlatna boja dolazi više do izražaja, a okvir kućišta zbog svog oblika daje dojam da je sat odvojen od okvira i da ga te tri neobične geometrijske linije ''čuvaju'' da ne ispadne. Idealna je nadopuna mojih modnih kombinacija za poslovne sastanke, ali i izlaske. S ovim modelom Diesel mi je još jednom pokazao kako izgleda sat sa stavom.

Netko kad čuje marku Diesel vjerojatno prvo pomisli na traperice, ali ja prvo pomislim na satove. Svaki je vodootporan i svaki zapravo kreira priču u kojoj se moja modna kombinacija kreće. Uvijek znam koliko je sati i nikad ne kasnim. Imam moto kojeg se rado držim - uvijek stiži na vrijeme, ali ako kasniš, kasni sa stilom! 

Posjeti Miss7.24sata.hr