Anna Wintour - lepršava haljinica kao odabir za jesen

@splashnews.com
I dok se mi ovdje polako uvlačimo u svoje najdraže kaputiće, Anna Wintour Los Angelesom hoda u ljetnih haljinama. Tako je jučer posjetila Vogueov party sa svojoj kćerkom, noseći chic haljinicu prošaranu sivim prugama.
Vidi originalni članak

U ovom su outfitu veliku ulogu odigrali dužina haljine i materijal od kojeg je napravljena. Lepršava kreacija koja je nježno padala niz tijelo, sezala je do gležnjeva te je time davala damski efekt ovom looku.

Anninu vitku liniju dodatno je isticala činjenica da je haljina bila skupljena u struku. Istu je kombinirala bež sandalama na malu peticu i bogatom ogrlicom s ledeno zelenim perlama. Nezaobilazan detalj bili su naravno njen klasičan bob i ogromne crne naočale. Njena kćer nije bila ništa manje stylish. Ona se pak odlučila na haljinu cvjetnog uzorka i crne masivne sandale.

Veoma nam se sviđa ovaj modni odabir Anne Wintour jer pokazuje da s lepršavom haljinom nikada ne možete pogriješiti pa čak niti u jesen, kada je dovoljno da ju obučete u kombinaciji s najlonkama, čizmama i sakoićem.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr