Anita Dujić Veljača izvrsno nosi jesenske boje

Marko Prpić/ PIXSELL
U srijedu 1. listopada u Muzeju automobila Ferdinand Budicki održana je prva večer Schwarzkopf Cro A Portera nazvana Avantgarde. Šest dizajnera prikazalo je svoje nove kolekcije koje su iz prvih redova pratila brojna poznata lica.
Vidi originalni članak

Manekenka Anita Dujić Veljača odlučila se za odličnu kombinaciju s potpisom Sonje Lamut.

Zanimljiva haljina bojama i materijalom se uklapa u jesenske dane. Haljinom midi dužine i dugih rukava dominira siva boja s gornjim dijelom koji krase zagasite zelene, crvene i bež nijanse. Statement ogrlica izvrsno se uklopila u look kao i neobične cipele boje trule višnje ukrašene zakovicama. Anita je kosu podignula u zanimljivu pletenicu, a make up je prilagođen haljini. Smokey eyes i crveni ruž za usne zaokružili su look.

Petra Kurtela se također odlučila za zagasite boje, kombiniravši haljinu plave boje koju krase bež trake koje su naglasile liniju tijela. Smeđe cipele i maslinasta jakna dali su ležernu notu looku, a najupečatljiviji detalj je odlična frizura. Petra je svoju ravnu plavu kosu ukrasila valovito podignutim dijelom na tjemenu što je cijelom stylingu dalo dozu otkačenosti.

U galeriji pogledajte više fotografija ostalih uzvanika večeri... 

Posjeti Miss7.24sata.hr