Anica Kovač osvježila styling uz ljubičaste čizme

Tomislav Miletić/Pixsell
U četvrtak 10. listopada otvorena je nova trgovina ekskluzivne robe Aledona. Na otvaranju su se pojavila brojna poznata lica, a najviše pažnje je plijenila Anica Kovač u svojoj jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji.
Vidi originalni članak

Anica se odlučila za kratku sivu haljinu koja gornjim dijelom prati liniju tijela, a zatim se lagano širi u blagi A kroj. Duljina haljine naglasila je noge, a čizme u boji patlidžana s punom petom odlično su se uklopile u look unijevši malo boje. Bivša misica se odlučila zaokružiti styling pomoću trendi statement ogrlice, a make up i frizura su unijeli dodatnu dozu elegancije.

Otvaranju trgovine se pridružila i televizijska voditeljica Tončica Čeljuska koja se odlučila za plavo-crnu kombinaciju. Plavu haljinu s crnim detaljem na struku uskladila je uz torbu jednake kombinacije boja, a crni kaput s dvorednim kopčanjem i crne gležnjače izvrsno su se uklopili kao ostatak stylinga. Jednostavna kombinacija upečatljive boje odličan je odabir za svaku priliku.

Otvaranje nove trgovine Aledona nisu propustile ni poznate dame poput Aleksandre Dojčinović, Biserke Petrović, Ogi Antunac i brojne druge.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr