Izgleda da Angelina Jolie sve češće krade stil Victorije Beckham. Evo usporednih fotografija...

Profimedia
Vidi originalni članak
  • Angelina Jolie ima stil kojem se treba diviti, a ništa lošije ne odijeva se niti Victoria Beckham
  • Čovjek teško može zamisliti da bi jedna od druge nešto mogle i trebale "krasti"
  • No, je li slučajnost što Angie u posljednje vrijeme hoda uokolo u hlačama kakve su Victorijin zaštitni znak?

Nakon ljeta punog cut-out detalja, šarenih printeva, lepršavih materijala i svega (i preko glave) u Barbie roza boji, s krajem ljeta vraćamo se basic komadima i klasici. Doduše, Angelina Jolie, ovaj pravac nikada nije ni napustila. Mnogo je njezinih slika u kolovozu objavljeno na kojima je u salonkama, crnom kaputu, tamnom odijelu, bež baloneru i haljini... U jednom smo se trenutku zapitali zna li glumica koje je godišnje doba? No Angelinin je stil uvijek uključivao neutralne boje i monokromatske kombinacije. Zapravo, kad razmislimo, lijep odmak od ovih vremena u kojima neki novi trend iskače svaka tri dana.  

Pa je tako ovih dana krenula na poslovni sastanak sa svojom novom pomoćnicom, 15-godišnjom kćerkom Vivian, odjevena od glave do pete u paletu svijetle smeđe boje. Vrlo elegantna u odijelu s hlačama boje devine dlake, sa bež topom širokog kroja, a čak su i njezine cipele, par salonki s okruglim vrhom i od lakirane kože bile u istom tonu. Bili su ovdje i pomno odabrani dodaci, crne četvrtaste sunčane naočale, naušnice i crno-bež torba s printom.

"All-beige look" u najboljem izdanju. No ono što nam je zapelo za oko je dužina hlača... 

Na koga li nas podsjećaju ove preduge nogavice? Naravno da ne treba razmišljati ni jedne sekunde. Samo jedna slavna osoba nosi hlače tako dugačke da prekriju i 15 centimetara visoku štiklu i još uvijek ne provire ispod nogavica. Ovakav kroj hlača zapravo je postao i zaštitni znak Victorije Beckham. Bilo da nosi hlače svog brenda VB ili nekog drugog, očito se za nju naprave posebne proporcije... Zašto? Možemo samo nagađati. I pretpostaviti da ne baš visoka Victoria tako dobije koji centimetar, figura se vizualno izduži, djeluje još vitkije (od jako vitkoga)...

No ideja se u posljednje vrijeme očito sviđa i Angelini. Dokaz broj 2:

Nekoliko dana ranije učinila je isto, samo na drugom kraju spektra, u crnom elegantnom sakou u kombinaciji s crnim hlačama širokih nogavica i crnom svilenom bluzom s čipkom. Opet su u oči upadale (pre)duge nogavice, no nekako se ne možemo oteti dojmu da one nisu jedina sličnost. Kao da glumica i aktivistica u posljednje vrijeme totalno "skida" stil Victorije Beckham. Što misliš?

Posjeti Miss7.24sata.hr