Angelina Jolie se napokon pojavila u javnosti i izgleda fantastično!

@splashnews.com
Angelina Jolie se sinoć pojavila u New Yorku kako bi promovirala svoj film „By the Sea“, što je ujedno njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon dugo vremena i to za potrebe neke svečane prigode.
Vidi originalni članak

Kao da su prošle godine od kad se Angelina Jolie pojavila u javnosti na nekom svečanom eventu. Čak je niti u privatnim prilikama nismo viđali često. Eventualno bi je paparazzi tu i tamo uhvatili na kakvom aerodromu dok bi putovala, no druženja s obitelji ili prijateljima kao da su bila rezervirana za mjesta daleko od očiju javnosti.

Što se tiče glamuroznih evenata, Angelina je tu također odabrala izbivati. Sve to ne čudi s obzirom na to da glumica zadnjih nekoliko godina prolazi težak životni period.

Svoje vrijeme provodi radno, ponajviše u ulozi redateljice i to uglavnom filmova teške socijalne tematike. Ostatak vremena bori se sa zdravljem, o čemu je čak progovorio i njen suprug Brad Pitt, koji je u jednom intervjuu rekao da je doslovce gledao kako mu žena propada pred očima, budući da je znala imati faza kada noćima ne bi spavala i dane kada ništa ne bi jela. I dok su zlobnici pričali kako Angelina namjerno mršavi i prozivali je zbog odluke da odstrani dojke, zapravo se radilo o tome da čak i najljepša žena na svijetu prolazi teško razdoblje, kako fizički, tako i psihički.

Međutim, sinoć smo je napokon imali prilike vidjeti onakvu kakvu je najviše volimo – nasmijanu, gracioznu i lijepo odjevenu. Angie se odlučila na nebesko plavu haljinu koju je istaknula zlatnim remenom te ju kompletirala bež salonkama. Nakit je potpuno izostao u ovom slučaju, no to nije nikakav problem, budući da je haljina sama po sebi toliko predivna da je svaki detalj suvišan.

Drago nam je da smo napokon imali priliku vidjeti još uvijek predivnu Angelinu u javnosti,  pogotovo u ovakvoj haljini koja je dokaz njenih besprijekornih modnih odabira. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr