Angelina Jolie izgleda fenomenalno u crnoj kožnoj haljini

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
U srijedu 28. svibnja održana je premijera filma 'Gospodarica zla' u Los Angelesu, a Angelina Jolie je zablistala u odličnoj custom made haljini modne kuće Versace.
Vidi originalni članak

Inspiracija za kožnu haljinu je očigledno pronađena u liku vile Zlurade koju Angelina glumi u svojem posljednjem filmu 'Gospodarica zla' koji u hrvatska kina stiže 5. lipnja.

Raskošna haljina izrađena od kože u gornjem dijelu koji asocira na korzet ukrašena je naborima, a bogati plašt smješten na boku dao je pravu dozu dramatičnosti cijeloj kreaciji. Angelina je išla do kraja u ovom opakom stylingu kombiniravši vrtoglavo visoke potpetice s tankom petom. Od nakita je odabrala statement zlatne narukvice s oštrim šiljcima i jednako tako efektnu naušnicu na jednom uhu.

Smokey eyes je Angelini već svojevrstan potpis kada je make up u pitanju, a kosu je ovoga puta zavezala u elegantni konjski rep. Odličan završni touch bili su crno nalakirani nokti, a popularna glumica je još jednom pokazala koliko joj dobro stoje crne kombinacije  koje i u pomalo punkerskim izdanjima mogu izgledati vrlo glamurozno.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr