Angelina i Brad - savršen stilski par

Gulliver Image/Getty Images
U četvrtak 8. svibnja u Londonu je održana privatna premijera filma ''Gospodarica zla'' s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Poznata glumica na premijeru je došla u pratnji Brada Pitta, a graciozan par je svojom elegancijom oduševio prisutne.
Vidi originalni članak

Angelina je za premijeru odabrala haljinu s potpisom modne kuće Versace.

Haljina dubokog V izreza crne je boje, a dodatno je naglašena ukrasima od izvezenih crnih perlica. Stražnji dio otkriva leđa i daje pravu dozu seksipila, baš kao i proziran crni materijal na rukavima. Duljina haljine koja se proteže do poda odlično naglašava siluetu, a Angelina je sofisticirani izgled upotpunila decentnim naušnicama. Jednostavna frizura je podignuta u punđu, a glumica je ostala vjerna mačkastoj liniji tuša i umjetnim trepavicama koji su naglasili oči.

Njezin dugogodišnji partner Brad Pitt odlučio se također za potpuno crni styling. Crno klasično odijelo s hlačama na crtu kombinirao je uz crnu košulju, a nedostatak kravate zamijenili su ležerno raskopčani gornji gumbi. Detalji poput remena sa zlatnom kopčom i sunčanih naočala su za pohvalu, dok su zlatni lančići ipak mogli izostati. Brad je također posvetio pažnju i frizuri koju je zalizao u popularan wet look, a šarmantna bradica mu izvrsno pristaje.

Jedan od najpopularnijih parova današnjice još jednom je pokazao kako se međusobno upotpunjuju i po pitanju stylinga. Crna boja uvijek je siguran odabir, a Angelina i Brad izgledali su odlično.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije... 

Posjeti Miss7.24sata.hr