Andrea Andrassy nosi super jesensku kombinaciju, no otkrila je zašto se u njoj ne osjeća najbolje

Dalibor Urukalović/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Infuencerica Andrea Andrassy pokazala je sjajnu jesensku kombinaciju
  • Roza plisirana suknja i kožnata jakna joj sjajno pristaju, ipak, Andrea ima draži outfit
  • "Ono jednom kad sam bila u gradu 2016, prije nego što sam kupila sve udobne trenirke, pidžame i ostale stvari zbog kojih sve rjeđe idem u grad jer je doma lijepo i opušteno i ne moraš imat grudnjak"

Spisateljica i komičarka Andrea Andrassy često nas zna nasmijati svojim duhovitim objavama na Instagramu i rijetko kad objavljuje klasične selfieje u kojima u maniri modnih influencerica pokazuje svoje odjevne kombinacije, no na svom je profilu objavila fotografiju sjajnog outfita koji joj odlično pristaje. Za izlazak u grad Andrea je nosila nježnoroza plisiranu suknju koja je veliki trend posljednjih godina, ali i ove jeseni, torbu u sličnoj nijansi, crnu majicu te nabacila pravi klasik, crnu motorističku kožnatu jaknu, spojivši tako ženstvene komade s robusnijim klasikom.

 

I rezultat je sjajan, no ako si pomislila da je komičarka tek nabavila te modne komade u novim kolekcijama, prevarila si se. Na duhovit način objasnila je da su to 'ulovi' iz šopinga od prije nekoliko godina: "Ono jednom kad sam bila u gradu 2016, prije nego što sam kupila sve udobne trenirke, pidžame i ostale stvari zbog kojih sve rjeđe idem u grad jer je doma lijepo i opušteno i ne moraš imat grudnjak". 

Novi trend Puf rukavi su ove jeseni posvuda - na haljinama, majicama, bluzama pa i traperu... Pogledaj ove preženstvene modele iz naših trgovina

Sasvim razumiijemo o čemu Andrea priča, a i mnoge njezine pratiteljice. 'Tako mi je i samoj', 'Živa istina, takva sam i sama', samo su neki od komentara pratiteljica koje su se prepoznale u Andreinoj ljubavi prema udobnosti 'pidžama outfita'. Posvetu opuštenom kućnom izdanju objavila je Andrea i sinoć, postajući fotografiju na kojoj u pidžamici leži na kauču s daljinskim u ruci:   

 

'Djevojka i njezin kauč. (i njezin tv)', napisala je Andrea uz fotku i vidi se da uživa. Totalno kužimo, Andrea, ali s obzirom na to kako ti dobro stoji ona plisirana suknja i kožnjak, ipak ponekad ustani i prošetaj gradom da te vidimo!

Modni trend Polučizmice na vezice: izgleda da je ovo najpopularniji model obuće ove jeseni, pronašli smo prekrasne modele

Posjeti Miss7.24sata.hr