Ako voliš široke traperice, ove iz H&M-a bi mogle biti taj savršen par. I postoje u 6 boja

H&M Foto: H&M; široke traperice
Vidi originalni članak
  • Široke traperice ne izlaze iz trenda, ali od brojnih modela teško je odabrati baš one koje će postati tvoje
  • H&M se pokazao kao superjunak širokih traperica, jer smo pronašli idealan model koji dolazi u 4 boja trapera, sivoj i crnoj
  • Ovaj model će se svidjeti čak i djevojkama koje su za široke traperice uvijek misle da nisu dovoljno široke. E pa ove jesu!
  • Pročitaj više: Skinny jeans nema puno šanse, i dalje se nose ultra široke traperice u barrel stilu. Evo kako

Široke traperice su s trona odavno skinule skinny modele i čini nam se da im nije u planu uskoro s njega odstupiti. Sada je gotovo pa nemoguće izbjeći široke traperice, ali kako od brojnih modela odabrati idealan model? Pa, može biti zeznuto. Naročito jer brojni modeli nisu zaista široki, ako ne kupimo nekoliko brojeva veće traperice. H&M je tome stao na kraj sa svojim modelom širokih traperica, koji je toliko popularan da je često rasprodan, a dolazi u šest različitih boja. Cijena H&M traperica je 34,99 eura - i da, dobre su u svim bojama. 

H&M široke traperice su zaista široki model, ali ne moraš se bojati da će ti spadati jer su visokog struka. Pritom, važno je naglasiti da su šire i u predjelu stražnjice pa nećeš imati onaj izgled traperica u kojima oko struka prijanjaju, a prema dolje su veoma široke. H&M traperice dolaze u tamno plavoj boji, crnoj, sivoj, svjetlijem traperu i dvije nijanse plavog trapera (sa sivim podtonom i klasična plava) na kakav smo naviknuli.  

H&M traperice dolaze u veličini od 32 do 50 - a ovakvu inkluzivnost veoma volimo. Ove široke traperice možeš nositi uz visoke pete za ženstveniji izgled, ali i na tenisice i čizme za ležerniji look. Njihova cijena od 34,99 eura je sasvim prihvatljiva, ali moraš požuriti, jer se rasprodaju veoma brzo s obzirom na to da su jedan od najpopularnijih H&M-ovih modela.

H&M široke traperice u svijetlom traperu

H&M široke traperice u tamnom traperu

H&M široke traperice u crnom traperu

H&M široke traperice u sivom traperu

H&M široke traperice u plavom tamnijem traperu

H&M široke traperice u plavom svijetlom traperu

Moda Siva ili bijela, ova pletena haljina iz H&M-a ima potencijala postati viralna. Nije ni čudo, može se nositi u bezbroj prilika

Posjeti Miss7.24sata.hr