Ako ti klasične košulje na pruge postaju dosadne, ova Modyssey Studija ima dva neočekivana detalja

Instagram @modyssey.studio
Vidi originalni članak

Reci da je ljeto jednim odjevnim komadom, bez da kažeš "ljeto". Nama bi se na užem popisu odjevnih predmeta našla oversized košulja na pruge. I dok su ovoga ljeta razne boje, kao što je žuta, ružičasta i zelena, uplele svoje pruge među popularne modele, ipak je mala šansa da će se zadržati u više narednih sezona kao što to godinama uspijeva košulji na plavo-bijele pruge. Ipak je to klasika koju je teško izbaciti iz igre, ali nije na odmet pronaći njezine varijacije i zabavnije krojeve. Upravo to je napravio brend Modyssey Studio čiji dizajni nastaju u New Yorku, ali se sva odjeća proizvodi u Hrvatskoj. Koliko je to cool? Gotovo kao i njihova košulja na plavo-bijele prugice, u popularnom crop stilu. 

Modyssey Studio relativno je novi brend, postoji od 2023. godine, a košulja je iz njihove nove kolekcije. Riječ je o modelu Shirt 0.6, a dolazi u veličinama S, M i L. Košulja je u crop stilu te je oštro rezana malo iznad bokova te je šireg kroja. Ovaj model ima klasičan ovratnik, ali i zanimljive bijele gumbe koji se ističu na njoj. Gumbi se, osim na sredini za kopčanje, nalaze i sa svake strane za malene, gotovo neuočljive džepiće. 

Modyssey Studio košulja ima i zanimljive rukave. Naime, iznad uobičajene manžete imaju romantičan volan koji je ženstveni kontrast strogom i ravnom kroju. Modyssey Studio bluza dostupna je na web trgovini brenda, a njezina cijena je 190 eura. Važno je napomenuti i to da je košulja izrađena od organskog pamuka, i iako je na skupljoj strani, ne možemo reći da nije zanimljiva i posebna u odnosu na sve što smo vidjeli ove sezone. 

Moda Kraljica Letizia obožava haljine-košulje: u Zari smo pronašli romantičan model koji nas je odmah asocirao na nju

Posjeti Miss7.24sata.hr