Ako ova Reserved torba nije statement komad, ne znamo što jest! Imamo 'it' komad sezone

Reserved
Vidi originalni članak
  • Jedna, ali stvarno dobra i upečatljiva nova torba je dovoljna za cijelu sezonu, mirni smo do proljeća
  • Po nama, to bi mogla biti ova Reserved torba koja stvarno ne može proći nezamijećeno, nije to samo floskula
  • Reserved torba u sebi je spojila nekoliko trendova: velike torbe, vrećaste torbe, torbe sa zakovicama i zlatne detalje
  • Pročitaj također: 7 modela ravnih cipela iz Reserveda koje ćemo nositi na posao svaki dan

Čast da imaju torbu sezone obično pripadne onim luksuznim brendovima, Jacquemusu, Bottega Veneti, Balenciagi, YSL-u... Mnogima često nedostižnima, (osim ako poznaju nekoga poput Jusufa, pa nabave jeftiniju kopiju). OK, i brendovi srednjeg cjenovnog ranga znaju imati megapopularne modele, Polene na primjer. Što ostaje high streetu? Ili slijediti hit komade torbi po visokim cijenama pa iznjedriti dupe s nadom da će se on dobro prodavati. I najčešće tako i bude...

No, stvarno nije sve u tome da imamo torbicu koji i svi drugi imaju. I koju su nosili prije nas.... Pa što se tiče originalnosti, nas je osvojlila ova velika Reserved torba. Iz nove je kolekcije brenda, a u sebi je spojila nekoliko atraktivnih trendova.

Za početak, tu je uzlet velikih torbi ove jeseni - a ova bogme jest velika. Ne znamo što u nju ne bi stalo! Zatim tu je vrećasti oblik - o odličnoj ponudi Zara vrećastih torbi već smo i sami pisali... A na traju tu je i povratnički trend zakovica - koji je Reserved torba interpretirala na svoj način, kao velike zlatne kuglice rasute po koži. Ne trebamo ni podsjećati da je upravo zlato najpopularnija metalik boja, a i nakit, zar ne? A i velika ručka na torbi je od masivnog komada zlatne boje.

Dimenzije torbe su 46 x 29 x 66 cm. Kopča se patentnim zatvaračem, ima dodatne unutrašnje džepove, a ukrasne zakovice su samo s jedne strane torbe, na stražnjoj, koja se nosi uz tijelo, ih nema. Također, jasno je da se ne radi o pravoj koži već o poliuretanskom vlaknu odnosno umjetnoj koži što otkriva i cijena ove reserved torbe - 45,99 eura. Po nama odličan komad. Za koji će svi, garantiramo, pitati otkuda je. I diviti se cijeni za ovakav komad.

Posjeti Miss7.24sata.hr