Torbica od janjećeg runa odličan je izbor za zimu, presladak mekani model nosi i Adriana Ćaleta-Car

Instagram @adrianadurdevic Foto: Instagram @adrianadurdevic
Vidi originalni članak
  • Meko janjeće runo hit je materijal na jaknama ove sezone, a popularnost sve više raste i modelima torbica s ovom teksturom
  • Chic modele koji se odlično uklapaju u zimske outfite nude i high street i dizajnerski brendovi, a jednu od opcija u neutralnoj boji odabrala je i Adriana Ćaleta-Car
  • Adriana je u svoj outfit na skijanju uklopila predivnu Miu Miu Wander torbicu od janjećeg runa u manjoj veličini 

Topli materijali mekane teksture uvijek su nam favorit tijekom zimskih mjeseci, od baršuna i samta do raznih pletiva i varijanti od umjetnog krzna. Janjeće runo također je popularan izbor, a posebno viđamo modele jakni od ovog materijala, koje su svakako chic dodatak svim našim zimskim outfitima.

Osim jakni, sve su popularniji i modeli torbica od janjećeg runa, a trendy model od janjećeg runa svojoj je kolekciji pridodala i Adriana Ćaleta-Car, s Miu Miu Wander modelom i manjoj verziji te u savršenoj neutralnoj krem nijansi. Torbicu zaobljenog oblika, koja dolazi i u opciji od kože, krase decentni zlatni metalni detalji, a uz malu ručku za nošenje u ruci, ima i duži tanki remen koji omogućuje i nošenje preko tijela.

Moda Party outfit još će više zablistati uz metalik torbice! A nosit ćemo ih i duže, veliki su trend

Adriana ju je odabrala kao dio svojih outfita na skijanju u Francuskoj, a model torbice od janjećeg runa savršeno se uklopio u snježni krajolik. Adriana je torbicu kombinirala s Moon čizmama za snijeg u smeđim nijansama, toplim puloverom visokog ovratnika, crnim hlačama te chic kapom također u kombinaciji raskošnih smeđih nijansi.

Iz dizajnerskih i high street kolekcija izdvajamo naše favorite torbi od umjetnog janjećeg runa koje će uljepšati naše zimske kombinacije!

Moda Među božićnim kombinacijama zvijezda jako nam se svidjela ona Nine Badrić, sa žutom haljinom i Gucci čarapama

Posjeti Miss7.24sata.hr