Adriana Ćaleta-Car i sestra očito obožavaju Loewe; evo koje hit komade ovog brenda lovimo na popustu

Instagram @adrianadurdevic Foto: Instagram @adrianadurdevic
Vidi originalni članak
  • Jedan od najpopularnijih brendova, Loewe, kao i većina drugih ima odličnu sniženu ponudu na svojoj stranici
  • Adriana Ćaleta-Car velika je obožavateljica koja često nosi komade s Loewe potpisom, a sad je u svoj outfit uklopila traperice  s prepoznatljivim Loewe anagramom te pleteni džemper s istim motivom, kakav je nosila i njena sestra
  • Chic koordinirani outfiti Adriane i Antonele potaknuli su nas da provjerimo koje Loewe komade možemo uloviti po sniženim cijenema

Prepoznatljivi isprepleteni logo brenda Loewe sve više viđamo u svakodnevnim kombinacijama modnih trendseterica, a dizajne ovog brenda vole nositi i poznate Hrvatice, poput Adriane Ćalete-Car. 

Adriana je na svojem Instagramu podijelila fotografiju sa svojom sestrom Antonelom, na kojoj nose matching Loewe vunene džempere s velikim anagramom brenda, u krem i plavo-bijeloj kombinaciji boja, a Adriana je s trapericama iz kolekcije brenda, koje su jedan od najtraženijih komada brenda, upotpunila svoj Loewe outfit!

Adriana i Antonela u svoje su modne kombinacije upotpunile i jako trendy obuću, poput Miu Miu bajkerskih čizama u smeđoj boji i s metalnim kopčama i Ugg Tazz papuča. 

Moda Maggie Smith koja je na pragu 90. zablistala kao Loewe model najbolje je što se dogodilo modnom svijetu!

Iako komadi koje su odabrale Adriana i Antonela nisu sniženi na Loewe službenoj stranici, mi smo provjerile koji se drugi mogu naći na odličnom popustu!

Uz druge verzije vunenih džempera s velikim anagramom brenda, kakve nose i Adriana i njena sestra, na Loewe sniženju nalazi se i par modela traperica te laganije hlače od mješavine svile i pamuka s jednakim anagramom na koljenima.

Osim ovih komada, izdvajamo još nekoliko jako trendy Loewe dizajna koje sad možemo kupiti na popustu i do 50 posto, poput haljina, modnih dodataka i iznimno popularnih topova bez rukava s malim anagramom, koji je prošlog ljeta bio popularan i među poznatim Hrvaticama!

Moda Loewe odnosi titulu najpopularnijeg brenda, a potkošulja od 320 eura onu najpoželjnijeg komada

Posjeti Miss7.24sata.hr