9 najljepših modela okruglih torbica iz naših dućana

Pinterest/AlbionFit
Okrugle torbice totalni su hit! Lansirali su ih high-end brendovi, ali vrlo brzo našle su se i na policama "običnih" dućana, u mnogo jeftinijoj varijanti. Sva sreća, jer uz njih ovog ljeta stare torbe koje imaš u ormaru padaju u drugi plan
Vidi originalni članak

Modne piste i dućane preplavile su torbice okruglog oblika. Prvi su ih, naravno, dizajnirali svjetski high-end brendovi kao što su Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Prada i oduzele su dah svim pratiteljima modnih pista, ali vrlo brzo su se našle i na policama naših dućana koje su punooo jeftinije i pristupačnije. Praktične su, u njih stanu sve naše ženske potrepštine (dobro, ne baš sve, malo moraš i reducirati sadržaj one svoje torbetine), ali skroz su neodoljive. Mogu se nositi na svečanim događanjima, u dnevnim varijantama, za ljetnih večeri... Gdje poželiš! Naravno, dolaze u svim bojama, uzorcima i materijalima tako da ćeš sigurno pronaći neku za sebe.

Donosimo ti 9 modela iz Zare, Manga i Stradivariusa od 120 do 450 kuna. Sigurne smo da ćeš nakon čitanja ovog članka odjuriti do prvog dućana da nabaviš svoju.
 

Stradivarius (120kn), H&M (150kn), Zara (180kn)

EKSTRA! 10 high-street torbica koje izgledaju dizajnerski luksuzno

Imaš klasičan stil, ne voliš se previše isticati i želiš torbicu koja paše uz sve? Stradivarius je dizajnirao preslatku crnu torbicu koju ćeš moći kombinirati stvarno uz sve. Dobrodošla je i u vruće ljetne dane na haljine, ali i u zimu uz odličan kaput. Sličan model napravila je Zara u prljavo bijeloj boji za koju vrijede ista pravila kao i za crnu. Ako pak tražiš torbicu isključivo za ljeto, a voliš pletene modele, ove godine isprobaj ovu H&M-ovu modernu, bež boje s tirkiznim detaljma koji su potpuni pogodak za ljeto!

Zara (180kn), Mango (350kn), Mango (250kn)

Razbij monotoniju u gradu i isfuraj ovaj tamnožuti model iz Zare uz bijelu košulju i poderane traperice! Za one više girly stila Mango je napravio pun pogodak - nježno plava torbica, od brušene kože i sa zlatnim detaljima - pasat će izvrsno uz haljinu cvjetnog uzorka i sandale. Tu je i jedna okrugla torbica za urban i mladenački stil, kariranog uzorka, crno-bijele boje.

Mango (350kn), Zara (350kn), Mango (450kn)

Torbicu za večernji izlazak možeš pronaći, opet, u Zari i Mangu. Šljokice, dijamanti, resice, cvijeće... Imaju sve! Tvoja večernja haljina će se sigurno sprijateljiti s nekim od ovih modela.
DAJ MI IH SVE Uzorci, uzorci: Mango ima najljepše torbice sezone!

Posjeti Miss7.24sata.hr