7 outfit ideja za važan spoj na kojem želiš zabljesnuti

Instagram
I to ne nužno samo za prvi, ove ćeš kombinacije nositi i na drugom, trećem, petom, petnaestom...
Vidi originalni članak

Čim u Google upišeš "što odjenuti na prvom spoju" iskače ti na stotine savjeta, ideja, kombinacija i inspiracija; ali mi se danas nećemo ograničiti samo na prvi, nego na svaki važni spoj koji imaš - bez obzira na to koji je on po redu! Ponekad ti baš može zadavati probleme koncept outfita za dejtanje. Što je previše? U čemu odaješ dojam da te nije briga? Primjećuju li oni uopće što nosimo?

Kako bi ti pomogle u inspiriranju za kreiranje sljedeće kombinacije za velik i važan spoj, pokupile smo ideje od omiljenih blogerica, Influencerica i modnih zvijezda diljem svijeta. Međutim, prvi i glavni savjet koji dajemo je: budi svoja i uvijek nosi ono u čemu se osjećaš kao TI! Ako si traperice-i-majica tip cure, nosi ih. Ali ako se najbolje osjećaš u jarkoj cvjetnoj haljini i platformama - to je to. 

OZBILJNO? 3 kombinacije koje nikad ne izlaze iz mode

T-shirt + karirane hlače + sandale

Ako si inače tip cure koji se najbolje osjeća u trapericama i majici, ne trebaš pretjerano eksperimentirati ni mijenjati svoje kombinacije za spojeve. Predlažemo da traperice zamijeniš primjerice super popularnim kariranim hlačama ili modelom zvonolikih nogavica te da cijeli look podigneš modnim dodacima po želji. Kako nam iz dana u dan temperature rastu, mi uvijek glasamo za sandale, ali izbor obuće uvijek možeš prilagoditi mjestu i vremenu spoja. 

Košulja + midi suknja + balerinke

Zamijeni tamne tonove primjerice bijelim komadima te odaberi midi suknju koja taman dovoljno sakriva, ali i otkriva. Ako se ne vidiš u štiklama na spoju, tenisice ili balerinke su tvoj najbolji odabir!

Proljetna haljinica + sandale

Hlače nisu tvoja stvar? Ma ne možeš pogriješiti s klasičnom proljetnom haljinom. Predlažemo midi dužinu jer izgleda najelegantnije, a ako se radi o večernjem dejtu, odaberi svoje omiljene sandale na petu.

Matching set

Matchy-matchy je totalno IN trenutno! Suknja i top ili hlače i top u istim tonovima čine idealni komplet kojim ćeš izgledati trendi bez puno muke i truda oko smišljanja outfita. High-street trgovine su ih toliko pune da nam je bilo nemoguće teško odabrati favorite...

All-black

Crna majica, crne hlače, crna kožna jakna i tvoje omiljene crne cipele? Zvuči ti kao previše crnine? Nije! Izgledati ćeš kao da se uopće nisi trudila oko svog looka, a rezultat je nevjerojatno cool i moćan!

JEDNA JEDINA OLIVIA Kako svaki dan izgledati šik, prema savjetima Olivije Palermo

Slip haljina + blejzer + statement cipele

Slip haljina se vratila u modu i obožavamo je jer je toliko raznolika! Za večernji izlazak kombiniraj ju sa omiljenim blejzerom i ubojitim parom štikla koji će savršeno zaokružiti tvoj look.

Midi haljina

Kad ne znaš što odjenuti - midi haljina je odgovor. Na tebi je hoćeš li odabrati onu s printom ili neku jednostavniju varijantu, ali midi haljina je onaj komad koji će te više puta spasiti u "nemam što odjenuti" situacijama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr