6 komada kojima je UVIJEK mjesto u tvom ormaru

Instagram
Mi smo uvijek za sezonska čišćenja i izbacivanje viška odjeće iz ormara, ali neki komadi s punim pravom zaslužuju posebno mjesto u tvojem ormaru. I srcu!
Vidi originalni članak

Znaš one Instagramske fotke minimalističkih bijelih soba, urednih ormara i polica odjeće poredane po bojama? Koliko puta u životu si i sama poželjela napraviti isto od svog ormara? Ali onda dolaziš do ključnog pitanja - a što ako bacim neki komad i nakon toga potpuno požalim?! E, pa drage cure, prije nego se bacite na sezonsko čišćenje, obavezno zaštitite ovih šest komada jer se s punim pravom nalaze u svakom ženskom ormaru.

The haljina

Sve ju imamo. Da, to je ona u kojoj se osjećaš kao milijun dolara. I ne, ne mislimo na onu haljinu s maturalne 1998.; mislimo na onaj super seksi komad koji ti služi kao ultimativan ego booster. Pronađi ju i nikada ju ne puštaj. 

Kožna jakna

Jer je kožna jakna uvijek u modi. Jer izgleda dobro u svim kombinacija. I jer se u njoj sve osjećamo kao prave frajerice. Ne moraš nositi rokerski šik 365 dana u godini, ali onaj jedan kada se baš tako osjećaš - e tada je kožna jakna spas! Investicija koja se uvijek isplati.

Najudobnije štikle ikada!

Znaš točno na koje mislimo. To su one cipele u kojima znaš da možeš provesti cijelu večer na nogama i plesati dok te ne pobjedi umor. Koliko god pari u ormaru da imamo, na kraju se uvijek odlučimo za TE jedne. 

Sentimentalni nakit

Pod time mislimo na bilo kakav nakit koji si naslijedila od članova obitelji ili dobila na poklon. Nema veze što ga ne nosiš svakoga dana, jer čak i ako nije u tvojem stilu zaslužuje svoje mjesto u tvom srcu. 

Tvoja prva "odrasla" torba

Štedjela si i štedjela te napokon uložila u konkretnu, kvalitetnu, možda čak i dizajnersku torbu. Plus bodovi za tebe ako si ju ulovila na sezonskom sniženju! Pa čak i ako nakon nekoliko godina i nije više tako moderna, jednim pogledom na nju osjećat ćeš se bolje jer znaš što za tebe reprezentira... Bez brige, ista priča vrijedi i ako si više tip za cipele nego za torbice!

Bijele tenisice

Bijele tenisice se mogu nositi na toliko različitih načina da su zaista postale jedan od onih klasičnih komada koje treba čuvati. To vrijedi i za one degutantno iznošene starke u tvom ormaru. One su vidjele sve. Čak i ako ih nećeš više nositi, pospremi ih na dno ormara i sjeti se svim ludih priča koje stoje iza njih. 

Posjeti Miss7.24sata.hr