5 zimskih trendova koje možeš ODMAH nositi

Instagram
Jesmo to samo mi ili je zima ove godine baš došla preko noći?! A sa zimom i svi kaputi, čizme, puloveri i ostala oprema...
Vidi originalni članak

Taman smo se uživjele u kožne jaknice, balonere i gležnjače - kad je hladna zima odlučila banuti na naša vrata i natjerati nas da izvadimo sve najtoplije komade iz ormara. Ako misliš da ćemo zbog niskih temperatura zaboraviti na sve trendove, varaš se! Ovih pet zimskih trendova možeš i trebaš odmah prigrliti jer su upravo savršeni za ovo doba. 

Baršun

Odmah si pomislila na znojenje u baršunastoj haljini? Da, i mi. I nije ugodno. S druge strane, modni dodaci od baršuna? Da, da i da! Ove sezone su nam omiljene čizme i torbe od baršuna.

MODA Jesi li znala ovih 7 modnih trikova za vitkiji izgled?

Moćna crvena

Boja koju ćemo uspješno prebaciti iz jeseni u zimu. Crveni kaput, pulover i čizme, ove su godine vladari modne sezone, a bez obzira na sezonu - crvena je uvijek moćna!

Blejzeri inspirirani 80-ima

To! Karirano se vratilo. Ali i naglašena ramena. Duži krojevi i blejzer na dvostruko kopčanje savršeno pristaje uz tvoje omiljene traperice i opuštenu bijelu majicu.

SHOPPING U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca

Cvijeće!

Cvijeće više nije rezervirano samo na za tople sezone. Dapače, cvijeće vlada zimom više nego ikada. Cvjetna haljina u kombinaciji sa bikerskim čizmama nikad nije zvučala i izgledala bolje!

Hlače ala trenirka

Ne, ne, nikako ne mislimo na one neslavne Juicy Couture plišane donje dijelove trenirke. U 2017. godini nose se hlače koje nalikuju na trenirku, ali su vrlo seksi, elegantne i šik. Daleko najpopularnije su one na bočno kopčanje te vertikalne crte. Ako ovo nije ultimativan poslovni šik...

Posjeti Miss7.24sata.hr