5 trendy boja tenisica koje su odlična (i upečatljiva) zamjena vječnim bijelim tenisicama

Instagram @claudia_berresford Foto: Instagram @claudia_berresford
Vidi originalni članak
  • Trendovi u tenisicama u posljednje se vrijeme dosta brzo mijenjaju, a osim retro modela, u ovoj ćemo godini viđati i sve više tenisice u raznim bojama
  • Šarenilo u obući tako će preuzeti i ovaj casual model obuće te ga svakako učiniti upečatljivim dijelom outfita
  • Za one koji žele odličnu alternativu bijelim tenisicama u nekoj drugoj boji, donosimo modele tenisica u zelenim, smeđim, crvenim i drugim trendy nijansama

Bijele tenisice temelj su od kojeg možemo graditi svoj izbor sportske obuće, budući da su iznimno svestrane i praktične, a uz njih uvijek je dobro imati i "zabavniji" model koji će se posebno istaknuti svojom bojom.

Moda Adidasove leopardaste tenisice preprodaju se za više tisuća eura, pa su na scenu stupile i kopije

Ovog proljeća u središte naše pažnje tako dolazi čak nekoliko različitih trendova u bojama tenisica te će zasigurno svatko pronaći nijansu i model za sebe! Tenisice u žutoj, crvenoj, zelenoj i drugim bojama preplavile su društvene mreže te ćemo ih u nadolazećim mjesecima viđati sve više!

Tenisice u ovih pet boja ove godine ćemo najviše nositi!

Zelene tenisice

Savršena osvježavajuća boja za proljeće, zelena boja i u tenisicama imat će jednak efektan utjecaj, a možemo birati između nježnih pastelnih do tamnijih i zagasitih nijansi.

Metalik srebrne tenisice

Tenisice u srebrnoj boji sa sjajnim metalik finišem nisu iznenađenje na ovom popisu trendy boja tenisice, budući da su u posljednjih nekoliko mjeseci jako popularne, a popularnost će im izgleda samo rasti.

Crvene tenisice

Još jedna očekivana boja je i crvena, posebno u jarkim nijansama, s adidas Samba i Gazelle modelima kao najtraženijima pa i u ovoj boji.

Tenisice u smeđim nijansama

Retro stil trenutno popularan u modelima tenisica sjajno pristaje uz neutralne smeđe nijanse, a posebno u verziji od brušene kože za lako postizanje estetike 70-ih.

Tenisice u žutoj boji

Žuta je još jedna vedra boja s kojom također možemo osvježiti svoj styling, s najpopularnijim modelima poput Onitsuka Tiger, koji influencerice obožavaju, ali i modela u žutim nijansama i drugih poznatih brendova. 

Moda Nose se i sportske balerinke: križanci balerinki i tenisica pristigli su na police dućana

Posjeti Miss7.24sata.hr