5 trendova u puloverima koje ove zime još stigneš isprobati!

Instagram @morganerenaudi
Vidi originalni članak
  • Odjevni komad bez kojeg većina zimskih outfita ne prolazi zasigurno su džemperi i puloveri
  • Udobni i topli, ove sezone dolaze u nešto posebnijim dizajnima i modelima koji će se svakako istaknuti
  • Šljokice, jarke boje i zanimljivi ukrasni detalji i dodaci samo su dio modela pulovera koji su ove godine preplavili kolekcije modnih brendova

Klasični puloveri u neutralnim bojama svakako su neizostavan dio svake garderobe te ih je najjednostavnije kombinirati i nositi uz mnoštvo drugih stvari u našem ormaru. No, ove sezone vrlo su popularni nešto drugačiji modeli, posebnijeg dizajna.

Ovi puloveri donose dozu seksepila u inače odjevni zimski komad kojem je primarna funkcija da nas ugrije te u kolekcijama možemo vidjeti razne modele s izazovnim cutout detaljima, od prozirnih materijala ili s dodatkom šljokica i drugih ukrasa. 

Moda Fantastičan prugasti pulover pronašli smo u C&A: jako trendy i vrlo poseban u isto vrijeme

Sjaj i šljokice na puloverima

Razni svjetlucavi ukrasi, visoki sjaj i šljokice bili su neizostavan dio kolekcija za jesen/zimu 2022, a pletivo je neuobičajen odjevni komad kojem možemo dodati raskošne sjajne detalje u bezbroj verzija. Džemperi ukrašeni kristalićima i sitnim šljokicama ili metaliziranim nitima, odličan su izbor za svoju sezonu punu sjaja.

Eksplozija boja na puloverima

Puloveri jarkih boja ove su sezone u svim kolekcijama, a posebno i u boji sezone, fuksiji te drugim nijansama ružičaste, kao i u color-blocking verzijama. 

Puloveri koji otkrivaju kožu

Ovaj trend omogućuje otkrivanje jednog dijela tijela, a sakrivanje drugog strateški pozicioniranim cutout detaljima koji daju posebnost ovakvim modelima džempera. 

Puloveri sa zanimljivim teksturama

Među upečatljivim modelima džempera, ističu se i oni od tkanina s teksturama koje moramo isprobati i dodirnuti, od vrlo mekanih tkanina do džempera s ručno pletenim detaljima.

Reinterpretacija klasičnih džempera

Ove zimske sezone odaje se počast i modelima klasičnih pletenih pulovera, koji dobivaju grafičke dodatke boje i zanimljive uzorke. 

Moda Zara ružni božićni puloveri tako su lijepi da bi ih stvarno nosili, ne samo iz zezancije

Posjeti Miss7.24sata.hr