5 razloga zašto su naočale seksi pogotovo s ovom vrstom nakita

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Dioptrijske naočale imaju moć transformacije tvog cjelokupnog izgleda, zato je jako važno pomno izabrati one koje će ti najbolje pristajati
  • Uz pravi odabir nakita, naočale zaista mogu biti seksi
  • Saznaj zašto s naočalama djeluješ šarmantnije i samouvjerenije

Bez obzira na to jesi li tek nedavno saznala da trebaš početi nositi dioptrijske naočale ili ih već nosiš, ali nisi zadovoljna kako ti stoje - ne očajavaj jer naočale mogu uvelike pridonijeti tvom izgledu. U posljednje su vrijeme postale neizostavan modni dodatak za kojim posežu čak i oni koji nemaju nikakav problem s vidom. Zašto i ne bi kada mogu bez problema njima "začiniti" cijeli izgled. Dolaze u raznim modelima, bojama i veličinama; i mnoge žene ih ponosno nose pa zašto onda ne bi i ti? Imaju moć transformacije cijelog izgleda te su baš zato brojnim influencericama neizostavan modni dodatak. Usto, za besprijekoran izgled one znaju kako iskombinirati nakit koji se savršeno uklapa s naočalama i svjesne su da tako pridonose svom seksepilu. Pripremi se jer ćemo te uvjeriti kako su naočale savršeni modni detalj koji zaista može biti seksi, naročito ako ga znaš dobro kombinirati s odgovarajućim nakitom. 

1.  Tvoje oči postaju tajanstvenije

Većina naše interakcije s drugim ljudima neverbalne je prirode. Ponekad je potreban samo pogled kako bi se započeo razgovor ili možda flert s onim zgodnim kolegom s posla. Kada nosiš naočale, tvoje oči sigurno postaju tajanstvenije nego inače - pogotovo ako okviri naočala odlično odgovaraju tvom obliku lica. Muškarcima je to zaista privlačno jer ne postoji ništa seksepilnije od žene koja se osjeća ugodno u svome tijelu i koju je malo teže ''pročitati''. Preporučujemo ti da isprobaš veći okvir naočala, koje gotovo pa ''kradu show'' i odaberi decentni nakit kako bi sve skupa bilo dobro izbalansirano. Ovaj spoj definitivno će privući mnoge poglede na tvoje lice, a ti svojim tajanstvenim očima odradi ostatak.

Beauty Samo jedan detalj na tvom licu može napraviti veliku promjenu

2. Djeluješ inteligentno

Ako si tek nedavno suočena sa sudbinom da moraš nabaviti svoj prvi par dioptrijskih naočala - moramo te razveseliti činjenicom kako to ima velike veze s tvojom inteligencijom. Ne samo da s naočalama djeluješ inteligentnije, već je dokazano kako inteligentni ljudi imaju 30% veću vjerojatnost da posjeduju gene povezane sa slabijim vidom. Ako znaš odabrati dobar okvir naočala, našminkati oči da dođu do izražaja i pametno izabrati nakit koji će upotpuniti tvoj look - plijenit ćeš pažnju gdje god da se okreneš. Uz naočale neutralnih tonova i statement ogrlicu izgledat ćeš dotjerano, ali ćeš ujedno ostavljati dojam opuštenosti i neopterećenosti. 

via GIPHY

3. Privlačiš fokus na sebe

Možda si jedna od onih žena koje izgledom vole "iskakati" od drugih i istaknuti se jedinstvenim stilom, a to može biti vrlo seksi, pogotovo kada već znaš što ti odlično pristaje. Baš zbog toga prigrli svoju jedinstvenost i nastavi biti svoja. Izaberi onaj seksi mačkasti okvir koji već dugo gledaš u izlogu optike i ponosno ga nosi. Baš kao poznata influencerica i plesačica Martina Vuletić kombiniraj mačkaste naočale iz optike Anda uz jednostavan i elegantan nakit Prahir Fine Jewellery kako ne bi ukrao pažnju okvirima koji su sami po sebi modni dodatak. Poigraj se sa svojim outfitima jer zbilja, naočale daju poseban štih cijelom stajlingu. Jedan dan možeš biti totalna pin-up kraljica, a drugi prava poslovna žena s jednostavnim outfitom i efektnim naočalama. Pogledaj kako je Martina to odlično iskombinirala.

Nakit: Prahir Fine Jewellery, naočale: Optika Anda

Life&style Tko kaže da nakit i dioptrijske naočale ne mogu ići zajedno!

4. Izgledaš izuzetno šarmantno

Postoji li nešto šarmantnije od pogleda preko okvira naočala? Vjerujemo kako žene koje nose naočale najčešće to rade podsvjesno no, muškarci to smatraju neodoljivim. Kako bi ostavila što šarmantiji i slađi efekt, obrati pažnju na oblik naočala. Isprobaj jednostavan model koji nosi Gal Gadot u filmu Wonder Women i osjećaj se kao prava šarmantna, ali jaka žena kojoj nema premca. Ovaj minimalistički pristup možeš prenijeti i na nakit. Minimalistička srebrna ogrlica jednostavnog oblika bit će dovoljna da tvoj outfit podigne na novu razinu i da šarmiraš sve oko sebe. 

5. Izgledaš samouvjerenije

Ponekad je vrlo malo potrebno da bi se osjećala dobro u svome tijelu i naočale su upravo ''ono'' što ti možda nedostaje za mrvicu više samopouzdanja jer zbilja, žene koje nose naočale izgledaju samouvjerenije. Probaj riskirati i isprobaj sve one okvire za koje si sigurna da ti ne stoje, možda tako otkriješ novi najdraži par naočala. Ako si obožavateljica vintage izgleda i privlačne su ti one koje možda nisu najuobičajenije - nema razloga da ih ne isprobaš. Tako možeš klasične kombinacije razigrati s upečatljivim detaljem i ukrasti pozornost gdje god stigneš. Izgledat ćeš kao vintage ikona Brigitte Bardot koja je oličenje seksepila iz 50-ih. Naočale najbolje upari s nakitom koji odgovara tom retro štihu. Drži se jednostavnih oblika kao što su biserne naušnice ili zlatna ogrlica s medaljonom koja je totalno in i ide na gotovo svaku kombinaciju.

Moda Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše'

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr