5 kreativnih ideja za proljetni makeover vaših omiljenih traperica

arhiva
Skratite nogavice, dodajte trendy prišivke, odrežite ih sa strana ili jednostavno zavrnite
Vidi originalni članak

Traper je definitivno na vrhuncu svoje popularnosti i posvuda je - od modnih pisti do ulica - a nove verzije u kojima dolazi su nebrojive. U moru izbora teško je odlučiti se za one prave, a različite varijante dopuštaju vam da i sami kreirate svoje proljetne traperice.

Pronađite klasičan model hlača i poigrajte se sa škarama, šljokicama, prišivcima, a za neke ideje čak vam neće biti potrebni igla i konac. Slobodno kopirajte ove ideje ili se inspirirjte njima kako bi stvorili nešto unikatno, što neće imati nitko drugi:

Prišivci

Što se tiče prišivaka, trenutni je moto dizajnera "što više to bolje", ali ako nemate volje ni vremena za stvaranje kolaža na vašim poderanim trapericama, ponekad će i par prišivaka imati isti efekt. Pronađite dva koja vam se najviše sviđaju i ušijte svaki na jednu nogavicu, s prednje ili stražnje strane. Rezultat? Jednostavne, suptilne i trendy traperice.

Kosina

Za originalan dizajn traperica ne treba vam čak ni spretna ruka. Nogavice možete odrezati ukoso, asimetrično, možete ih čak i započeti škarama, a zatim poderati rukama. Tako ćete stvoriti i trendy resice na dnu nogavica.

Zavrnuto

Ovo je možda i najjednostavniji, ali i dalje efektan način da svoj trapericama date mali makeover. Odaberite ravni model hlača i jednostavno zavrnite nogavice, a za bolji dojam možete im odrezati donji rub.

Prorez

Trapez nogavice su doživjele veliki povratak, a ako im želite dati novo live, jednostavno škarama izrežite proreze sa strana. Tako ćete moći i bolje pokazati svoje nove cipele.

Ziherice

Moda može biti jako zabavna, a da kreativnost ne poznaje granice dokaz su ove hlače sa zakovicama. Jednostavno odrežite nogavice desetak centimetara od dna i ponovno ih zakačite za ostatak hlača sa zihericama. Ovakav look jamči da ćete biti zamjećeni, a svi će vas pitati gdje ste kupili svoje traperice.

Posjeti Miss7.24sata.hr