5 komada do 300 kuna koje ćeš nositi kroz cijelu sezonu

H&M
Postoje neki komadi koji ti jednostavno "čine cijelu garderobu". Stalno im se vraćamo, stalno ih iznova nosimo i postaju prepoznatljivi dio našeg svakodnevnog stila - i totalno su cjenovno prihvatljivi!
Vidi originalni članak

Ulaganje u tisuću trendi komada koje ćeš nositi jednom i više nikad u principu i nije najpametnija ideja za tvoj bankovni račun. Bolja opcija? Uloži u komade koje ćeš nositi kroz cijelu sezonu i još dugo nakon toga. Dobar kaput ili jakna te čizme koje se najviše uklapaju u tvoj stil nikad ti neće dosaditi i rado ćeš im se vraćati prilikom stiliziranja svakog jesenskog outfita. Danas smo odabrali top 5 najboljih ovosezonskih komada koji će ti savršeno upotpuniti ormar i postojeću kolekciju, a ne koštaju više od 300 kuna!

MODA 10 trendova koje dečki potajno vole vidjeti na nama

Dobar kaputić

Dobar kaput (kao i dobre čizme) okosnica je pravog jesenskog outfita. Kada slojevito nosimo odjeću, prvo što upada u oko je upravo kaput ili jakna. U H&M-ovoj jesenskoj kolekciji pronašli smo divan model kratkog kaputa prave pastelno roze boje koji će savršeno podići sve one monokromatske i zagasite kombinacije koje najčešće nosimo. 

H&M kratki kaput, 299 kuna

Kožne hlače

Vrijeme je da zaboraviš na svoj omiljeni model traperica i zamijeniš ih jednim dobrim modelom kožnatih hlača. Ovaj Mangov model savršeno će pristajati uz sve modele čizama koje posjeduješ, a kad im dodaš jedan dobar pleteni pulover - dobila si svoj go-to outfit sezone. 

Mango kožnate hlače, 250 kuna

Karirani blejzer

Ovaj trendi komad sigurno neće biti jednosezonski. Garantiramo ti da će se ulaganje u karirani blejzer itekako isplatiti jer ga već vidimo i u proljetnim i ljetnim varijantama. Svaka trendi cura danas ima karirani blejzer pri ruci, a jednom kad ga staviš ne sebe shvatit ćeš zašto je toliki favorit!

Bershka blejzer muškog kroja, 230 kuna

Sock-boots

Još jedan trendi komad kojem se zaista isplati dati priliku. Čizme koje nalikuju na čarape izdužuju noge, čine ih vizualno tanjima i jednako dobro pristaju i uz guste grilonke kao i na gole noge. Još u ovoj predivnoj jesenskoj nijansi... Pa kako se ne zaljubiti u njih? Kako? Stradivarius sock-style ankle boots, 299 kuna

Dobar pleteni pulover

Pletivo je tipično za ovo doba godine i nema tog pletenog komada koji ćeš požaliti. Dobar pulover savršeno će se uklopiti u sve jesenske kombinacije, a bez obzira na tvoj osobni stil ovakvom je komadu uvijek mjesto u tvom ormaru. Obožavamo ovaj pulover od krupnog pletiva i dodajemo ga na wish-listu ODMAH!

Zara pulover s kombiniranim donjim rubom, 299 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr