5 ključnih stilskih pravila za žene s oblinama

Splash
Ne sramite se istaknuti svoje obline, a u tome će vam najbolje pomoći ovih pet ključnih odjevnih komada....
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme svijet najljepših i najpoželjnijih pripada damama koje itekako imaju obline. Jedna od njih je i Kim Kardashian, koju je velikim dijelom proslavilo njezino “tijelo”, koje je sve, samo ne mršavo! Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije naodmet znati sljedeća pravila o stiliziranju:

Haljina na preklop, kao i kratak džemper, znaju naglasiti u pravoj mjeri ženske obline! Ispod džempera možete nositi košulju ili tanju, vunenu haljinu.

– Možda vam se ne čini da je tako, ali ženama s punijim oblinama od svih modela trapera najbolje stoje skiny i trapez. Pogotovo oni modeli koji imaju visoki struk.

Hlače cigareta kroja s visokim strukom od viskoze ili nekog svilenkastog materijala mogu izgledati vrlo sofisticirano i elegantno, uparene s klasičnim salonkama i atraktivnom bluzom ili puloverom.

– Ako želite stvoriti iluziju tankog struka, najbolji način da to napravite jest stiliziranje outfit remenom. Bilo da nosite haljinu, suknju ili hlače, remen će naglasiti vaš struk na najbrži i najlakši način.

– Ključni model koji bi svaka djevojka s oblinama trebala imati u svom ormaru je suknja “pencil” kroja. Ako je nešto Kim shvatila, onda je to upravo činjenica da treba ostati vjerna ovom svom omiljenom modelu suknje.

Posjeti Miss7.24sata.hr