5 klasičnih jesenskih kombinacija koje su sve samo ne dosadne

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Nakon ljetnog šarenila i lepršavih krojeva polako se vraćamo zemljanim tonovima i klasičnim odjevnim komadima
  • Jesen je tako idealna za resetiranje ormara, a u svakom bi mjesto trebali pronaći baloner, blejzer, pulover, traperice i kaubojke
  • Donosimo ti 5 modnih kombinacija temeljenih na ovim osnovnim modnim komadima koje su iznimno praktične i sve samo ne dosadne

Nakon višemjesečnog nošenja živopisnih ljetnih haljina i avanturističkih printova mnoge od nas koriste jesen kao vrijeme za resetiranje ormara i za ponovno otkrivanje klasika. U ovo doba godine obično se vraćamo provjerenim komadima i zemljanim tonovima uz koje smo sklone kombinirati nove modne trendove. Često je u jesen najjednostavnija odjeći najpouzdanija, posebno imajući u vidu da se vrijeme može dramatično promijeniti u roku od nekoliko sati. Ove jeseni pet osnovnih odjevnih komada čine baloner, blejzer, pulover, traperice i kaubojke. Riječ je o komadima koje se vrlo lako može međusobno kombinirati te su pouzdani oslonac u ovom promjenjivom vremenu. Stoga ti donosimo primjere pet outfita inspiriranih s pet osnovnih jesenskih odjevnih predmeta koji su prema prikazanom sve samo ne dosadni. 

Moda 10 'dosadnih' modnih basic komada koje svaka žena treba imati u svom ormaru

1. Košulja + mom jeans + gležnjače

Gležnjaće su neizostavan komad koji se u naše ormare vraća s dolaskom jeseni, a ove su posebno atraktivne one na vezenje. Kako bi ih dodatno istaknula odluči se na jednostavnu kombinaciju u kojoj ćeš ih upariti s crnom košuljom i omiljenim trapericama mama kroja.

Primjer: C&A (ccc 75 kuna), Bershka (149,90 kuna), Zara (699,90 kuna)

2. Široki pulover + traperice ravnog kroja + 

Apsolutni hit nadolazeće jesenske sezone su kaubojke. Riječ je o vrlo upečatljivom paru obuće te ga je najbolje kombinirati uz jednostavne komade udobnih oversized pulovera i trapericama ravnog kroja. 

Primjer: Mango Outlet (259,90 kuna), Pull&Bear (149,90 kuna), Zara (599,90 kuna)

Jesenski trendovi Dosadile su ti uske traperice? Donosimo 5 drugačijih modela koje još možeš isprobati

3. Blejzer + traperice sa širokim nogavicama  + crne gležnjače

Blajzeri jarkih boja preplavili su ponudu high street dućana. Stoga se ove jeseni nemoj libiti nositi boje, već ove upečatljive odjevne komade kombiniraj s trapericama sa širokim nogavicama i klasičnim crnim gležnjačama.

Primjer: Stradivarius (229,90 kuna), Zara (229, 90 kuna), Mohito (379, 90 kuna)

4. Baloner + dolčevita + lofersice

Ako jedan odjevni komad simbolizira jesen onda je to baloner. Sjajnu odjevnu kombinaciju kreirat ćeš ako ispod njega odjeneš jednostavnu dolčevitu u toplim tonovima. Na nogama neka se nađu lofersice ili neke druge cipele s ravnom petom koje će odisati pariškim šikom.

Primjer: Mango (599,90 kuna), Orsay (129,00 kuna), Reserved (199,90 kuna)

Nova moda Sako se ove jeseni nosi na drugačiji način. Pronašli smo neodoljive nove modele u našim trgovinama

5. Blejzer+ midi suknja + "ružne" tenisice

Osim blajzera u jarkim bojama, ove jeseni posebno su atraktivni i oni kariranog uzorka. Možeš ih kombinirati uz midi suknje te naizgled ozbiljnoj kombinaciji dodati dozu uličnog stila odabirom (još uvijek) iznimno popularnih tzv. ružnih tenisica.

Primjeri: Stradivarius (199,90 kuna), H&M (179,90 kuna), Bershka (299,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr