5 boja koje su ključne za elegantne jesenske outfite u kojima ćemo uvijek izgledati sofisticirano

Instagram @_jessicaskye Foto: Instagram @_jessicaskye
Vidi originalni članak
  • Jesen nam se sve više približava, stoga je vrijeme da se za nju i modno pripremimo
  • High street i dizajnerske kolekcije pune su odličnih novih komada, a danas smo odlučile izdvojiti one u raskošnim bojama s kojima ćemo odmah ući u jesensku modnu priču
  • Uz klasičnu crnu ili bež, ove jeseni jednako su nam zanimljive i 'quiet luxury' nijanse poput tamnoplave, krem i bordo

Hladniji jesenski mjeseci nam se približavaju, a s njima se donekle mijenja i modna paleta boja pa ćemo tako sve više viđati nijanse smeđe, crne, bež i drugih neutralnih i bezvremenskih nijansi.

Moda Cropped jakne i službeno se vraćaju ove jeseni – izdvojili smo 12 odličnih modela

Topli tonovi ugodni oku koji odišu elegancijom i sofisticiranošću provjerena su paleta boja kojoj vjerujemo već sezonama, a osim što odlično izgledaju samostalno, u monokromatskim lookovima, jednako tako se savršeno slažu jedna s drugim te ih možemo kombinirati u svim nijansama.

Za one koji ipak više vole jarke i upečatljivije boje, današnji prijedlozi outfita i primjeri iz trgovina vjerojatno neće biti od prevelike pomoći, ali ipak možda nalete na odjevni komad ili modni dodatak koji vrijedi uklopiti u živopisnu kolekciju. 

U nastavku donosimo odlične primjere outfita te odjevne komade i modne dodatke kojima se možemo inspirirati za stvaranje vlastitih outfita u ovim bojama za jesen!

1. Smeđa

Raskošni čokoladni tonovi  uvijek izgledaju skupocjeno, posebno u monokromatskim outfitima, stoga su nepogrešiv izbor za elegantne jesenske modne kombinacije koje će se savršeno stopiti s jesenskim krajolikom.

2. Tamnoplava

Iako će crna uvijek biti sastavni dio jesenske i zimske garderobe, ponekad odijevanju u tamnim nijansama možemo pristupiti na mekši način, koristeći predivnu tamnoplavu nijansu.

3. Bordo

Raskošna i elegantna, bordo je dekadentna nijansa kojoj je u jesen nemoguće odoljeti, posebno kad je riječ o kožnim komadima.

4. Krem

Krem je savršena nijansa kojom nakon bijelih ljetnih stylinga možemo zakoračiti u jesen te toplijima učiniti baš sve naše outfite mekim pletivom u ovoj nježnoj nijansi.

5. Siva

Daleko od tmurne i dosadne nijanse, siva itekako može izgledati sofisticirano, posebno u kombinaciji s kožnim dodacima u crnoj boji.

Moda Novi Birkenstock model izgleda kao križanac birkica i crocsica. Dolazi u tri boje i savršen je za jesenske stylinge

Posjeti Miss7.24sata.hr