3 super načina kako nositi omraženi modni komad koji SVE imamo u ormaru

Instagram
Možda ti nikad nije palo na pamet da za večernji izlazak odabereš svoje tajice, ali naši stajliš prijedlozi mogli bi ti promijeniti mišljenje
Vidi originalni članak

Poput primjerice UGG čizama i prsluka, tajice također imaju podosta lošu reputaciju u modnom svijetu. U principu, nosimo ih po doma i ne želimo da nas itko "uhvati" u njima. Ali zašto? Postoji jako puno dobih načina kako stilizirati tajice, većinom zahvaljujući sportskom trendu koji vlada. Šik tajice (da, i to postoji!) možeš nositi i u izlazak, ali i za vikend kavu s frendicama. Tvoje tajice zaslužuju novi pogled na svijet, a ova tri načina stiliziranja će te sigurno oduševiti.

NE, NISMO TOLIKO IZNENAĐENI Mislile smo da neće ni u ludilu, ali ove hlače se vraćaju

Sportska elegancija je SVE

Tajice vežemo uz sport, to je neizbježno. Ali to nikako ne znači da su rezervirane samo za teretanu! Kako uspješno isfurati elegantni sportski look? U kombinaciji s cool t-shirtom, trendi tenisicama i primjerice bomber jaknom ili parkom, tajice će izgledati kao super stajliš komad koji je u isto vrijeme totalno stajliš, ali i apsolutno udoban! Također, u hladnijim danima tajice možeš kombinirati s puloverom krupnog pletiva zbog kojeg će tvoj outfit ostaviti dojam kako iza njega stoji puno više truda nego što to zaista jest tako. Plus: tenisice uvijek možeš zamijeniti gležnjačama!

Košulja i tajice odličan su spoj!

Trenutno vladaju takozvane košulje-haljine, a upravo će one izgledati odlično u kombinaciji s najobičnijim crnim tajicama. Naravno, tajice ne moraju biti pamučne, možeš ih zamijeniti onim kožnima i tako pak kompletno transformirati look. Košulju možeš nositi kao tuniku i tako iskoristiti tajice za super modni look. 

Tajice + crop top

Možda i najbolji način kako nositi tajice je upravo na ovaj način! Kombinacija tajica i crop topa potpuno je zaludjela fashionistice dilejm svijeta! Ovo zvuči kao najjednostavnija i najbolja ideja za brzinski styling, a s obzirom da smo u proljetnoj sezoni - svoj omiljeni par tajica slobodno nosi uz tenisice ili takozvane "ljetne" čizmice. 

Posjeti Miss7.24sata.hr