3 stajlinga sa Straduna koja želimo kopirati

Grgo Jelavic/PIXSELL
Dovoljno je doći s fotoaparatom u ranu zoru na dubrovačke ulice i jednostavno naći modnu inspiraciju. Ove su prolaznice oduševile svojim jednostavnih stajlinzima
Vidi originalni članak

U moru cvjetića, lastavica, printa mora, hrane i oblaka koji dominiraju u high street ponudi ponekad zaboravimo kupovati jednostavne komade odjeće. Tako nam se dogodi da sandale duginih boja ne možemo kombinirati s haljinom uzorka ruže, ili prugaste culottes hlače uz "dlakave" papučice, i shvatimo kako nemamo osnove ljetne garderobe. No, ove cure koje se ovih dana šetaju Dubrovnikom znaju da i minimalizam itekako prolazi.

Jednostavna prugasta haljina malo šireg kroja, popularno zvana košulja haljina i ove je sezone neizostavan dio ljetne garderobe. Ta haljina se doista može kombinirati uz sve, a najdraže nam je uz bijele tenisice minimalističkog dizajna. I naravno, crni okviri sunčanih naočala uvijek dolaze u obzir!

Prije koju sezonu u ormare su nam se uvukle suknjice A kroja s kopčanjem sprijeda. Radilo se o klasičnim traper minicama, a ove sezone je plavi traper postao bijeli. I odlično izgleda na preplanuloj puti! Pogotovo ako se upari s majicom kratkih rukava žute boje.  I ova kombinacija trpi mnoge modne dodatke, a na dami sa Straduna su nas oduševile ravne natikače nebeske boje.

SAVRŠENA LJETNA (NE)BOJA Ona doista ima savršenu bijelu haljinu

Kombinacija traper hlačica i bijele košulje doista nikad neće izaći iz mode. Posebno seksi i ležerno izgleda košulja kojoj se odveže zadnjih nekoliko gumbića košulje, te se rubovi košulje zavežu u čvor. Možeš je posuditi i iz njegova ormara, što će cijelom looku dati dodatan šarm.

Posjeti Miss7.24sata.hr