3 načina da nosiš trapezice kao modne zvijezde

Instagram
Hlače koje smo nekad voljeli mrziti - danas samo volimo. Zvonolike nogavice imaju bezbroj prednosti za žensku figuru i predlažemo da nikako ne prespavaš ovaj trend
Vidi originalni članak

Sjećaš se super popularnog modela traperica koje je tvoja mama nosila u 70-ima? Ah, što bismo sad dale da ih mama može nekom magijom izvaditi iz ormara...Već neko vrijeme, moda 70-ih, 80-ih i 90-ih, vraća nam se iz sezone u sezonu. Resice, boho haljine, choker ogrlice, cvjetni printevi, a sada i - trapez!

Super popularni model hlača i traperica iz 70-ih ove jeseni vlada dizajnerskim kolekcijama i policama naših omiljenih high-street trgovina. Nisi sigurna kako nositi trapezice? Čine ti se previše retro? Nema potrebe za strahom jer trapez hlače je jednostavnije nositi nego što misliš, a kako tek stylish izgledaju...Donosimo genijalne prijedloge kako ih isfurati po uzoru na trendi cure. 

Outfit: traperice Guess jeans (1.049 kuna), košulja H&M (185 kuna), torba Mango (600 kuna)

Savršene su za poslovni look, jer odaju elegantniji dojam od običnih skinny modela, ali jednako zabavne u večernjim satima. Jednako dobro izgledaju uz štikle, kao i na ravne cipele ili tenisice. Dolaze u velikoj varijanti boja, nama omiljene su svakako crne, bijele i one u boji klasičnog trapera, ali uvijek možeš odabrati model koji najviše odgovara tvojem osobnom stilu! 

Outfit: Guess traperice (969 kuna), traper košulja H&M (185 kuna), Zara balerinke (180 kuna)

Osim klasičnih trapezica u boji trapera, cure znaju da će ove sezone model u crnoj boji biti odličan odabir za savršeni jesenski look. Uz trendi fedora šešir ili jednostavnu torbicu preko ramana, ovaj tipični look iz 70-ih postat će ti go-to outfit kad "ne znaš što odjenuti": 

Outfit: H&M traperice (150 kuna), H&M šešir (185 kuna), Zara pulover (230 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr