3 genijalna komada koji vizualno sužavaju bokove

Beyonce.com
Ako nisi zadovoljna svojom figurom i misliš da bi u bokovima mogla imati koji centimetar manje, predlažemo da primjeniš nekoliko trikova koji laskaju tvojem tipu tijela
Vidi originalni članak

 Misliš da je nemoguće vizualno suziti figuru? Razuvjerit ćemo te! Ovi jednostavni savjeti i trikovi pomoći će ti da uz minimalno truda i dobro odabrane modne komade postigneš upravo to. Sve što trebaš je obratiti pažnju na određene detalje i odabrati prave materijale i krojeve. U nastavku donosimo 3 odlična komada kojima ćeš barem malo vizualno suziti bokove kad god poželiš. 

Elegantne hlače

Najvažnija stvar kod hlača su - džepovi! Doslovno od materijala pa sve do mjesta na kojem su postavljeni. Loš kroj ili predebeli materijal u sekundi će stvoriti "višak" na neželjenom dijelu tijela.

 

Klasična pencil suknja

Ova silueta uvijek osigurava vizualno izduženiju figuru. Ključno je odabrati model koji dolazi taman iznad koljena i nije pretjerano sužen na dnu.

Svila

Najbolja stvar kod svile i materijala nalik na svilu jest njena mogućnost da savršeno naglasi tijelo. Baš zato što je materijal opušten i prozračan, neće se stisnuti uz tijelo te će na kraju stvoriti paravan oko područja bokova te izdužiti siluetu tijela. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr