3 detalja koja će osvježiti svaku ljetnu modnu kombinaciju

Ante Odak
Vidi originalni članak
  • Dolaskom ljeta u nama se budi želja za nešto veselijim modnim odabirima i odvažnijim kombinacijama
  • Donosimo ti tri ljetna tjedna koja će podignuti ne samo tvoju modnu kombinaciju, već i raspoloženje!
  • Evo što nam donosi ljeto 2022!

Kako raste temperatura, tako raste i naša potreba da iskočimo iz dugih rukava u topiće, kratke hlače i prozračne haljine. No, i sama najbolje znaš kako se ljetni ormari ne sastoje samo od bezvremenskih osnovnih komada. Donosimo ti tri modna trenda za ljeto 2022. koja ćeš lako uklopiti u svoj stil i dodatno ga naglasiti. Nit vodilja - samo nek je veselo i šareno - pa makar u detaljima!

Vratile su nam se platforme

'Molim, tko zove?' - '2000 -te!' Nostalgija je light motiv na svim modnim pistama, a čitav modni svijet posebno je fokusiran na Y2K stilove s početka stoljeća, što između ostalog znači i povratak platformi. A ovoga ljeta platforme nam dolaze u svim formama, oblicima i bojama - od vrtoglavo visokih cipela na petu do špagerica ili ravnih, sportskih - imaš mnoštvo modela za izabrati prema svome ukusu. 

Ljeto nam donosi žarke boje

Ništa ne vrišti više "stiglo nam je ljeto" od raznolikosti žarkih boja koje viđamo na ulicama, a koje su posebno moderne ove sezone. Dopušteno je sve, posebice spajanje sličnih žarkih boja, a kombinaciji roza i narančaste naprosto ne možemo odoljeti! Boje poput fuksije, svijetlo crvene, kobalt plave, narančaste i žute će se pojaviti ovog ljeta, bilo da se radi o monokromatskom izgledu s tvojom bojom po izboru ili u kombinaciji s bijelom ili neutralnom bojom. Ključ je odabrati nijanse u kojima se osjećaš dobro i recept za odličan izgled je tu!

Izražajni i posebni modni dodaci dignut će i najjednostavniju kombinaciju

Ako tražiš način kako uz sve aktualne trendove istaknuti i svoju individualnost, nemoj zaboraviti na tajni sastojak – izražajne i posebne modne dodatke. Našu pažnju iznova privlači jedinstven i poseban FREYWILLE nakit. Umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Svaki komad  nakita je pravo malo unikatno umjetničko djelo koje želimo imati na sebi!

FREYWILLE kolekcije nadahnute su remek-djelima velikana slikarstva kao što su Mucha, Hundertwasser, Klimt, Monet, Van Gogh i Gauguin. Upravo se tu krije aura tajnovitosti FREYWILLE nakita i razlog zašto ga biraju snažne žene istančanog ukusa i razvijene osobnosti.

Primjerice, ekspresivni motivi dizajna Hundertwasser Imperial fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti, a intrigantnom kombinacijom živopisnih boja potiču na uranjanje u jedinstven  Hundertwasserov  rajski svijet  koji  treperi eklektičnim životom i bajkovitim krajolicima.  FREYWILLE dizajn  Éternité predstavlja interpretaciju  Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć”. Energična svjetlost mjeseca te mistična  atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj kompoziciji harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, dok poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute. 

Nova FREYWILLE  kolekcija nakita The Bridge  slavi ljepotu prirode prikazanu u  Monetovim remek-djelima i impresionističkim potezima kista, a predstavlja duh proljeća i ljeta opisan kroz najljepšu cvjetnu rapsodiju.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Posjeti Miss7.24sata.hr