18 traper na traper kombinacija koje inspiriraju - ovaj trend je više nego cool

Profimedia / @salmahayek Instagram traper na traper
Vidi originalni članak
  • Traper s traperom jedan je od klasika u odijevanju koji je ponovno jako popularan i modne influencerice ga obožavaju 
  • Spajanje različitih odjevnih komada od denima, kao i modnih dodataka dovodi do odličnih traper na traper kombinacija koje možemo prilagoditi i dnevnim i večernjim prilikama
  • Izdvojile smo više inspirativnih načina kako nositi traper s traperom i koje komade kombinirati

Traperice su jedan od temeljnih odjevnih komada koji se nalaze u svakoj garderobi i svi dobro znamo koliko su svestrane. Zato odlično izgledaju i u kombinaciji s drugim traper komadima, od košulja i raznih modela topova do traper jakni i sakoa. Nošenje trapera s traperom odličan je način da osvježimo naše outfite za proljetne dane, a mogućnosti je bezbroj.

Osim na traperice, stylinge možemo slagati i oko drugih komada, poput traper suknji i haljina, a sve češće imamo priliku vidjeti i trendy traper obuću. Također, uz monokromatske kombinacije u istim nijansama trapera, jednako će dobro izgledati i outfiti s traperom u različitim bojama. Traper na traper styling rješenja u svakom će slučaju uvijek izgledati upečatljivo.

U nastavku donosimo odlične primjere traper na traper stylinga koji nam mogu poslužiti kao inspiracija!

Oversize traper jakna i traperice širokih nogavica

Klasičan svakodnevni outfit traper jakne i traperica u oversize siluetama udoban je i praktičan izbor koji će odlično izgledati uz trendy adidas Samba tenisice, kao što možemo vidjeti i u outfitu influencerice Emili Sindlev.

Traper shacket i traperice + bijeli i srebrni modni detalji

Traper komadi u jednakim nijansama lijepo će se slagati s bijelim i srebrnim naglascima, poput bijelog topa, torbice ili sunčanih naočala te srebrnih cipela s visokom petom.

Tamni traper s elegantnim detaljima

Kontrastne siluete kratke traper jakne i midi traper suknje odlično su spojeni u ovom stylingu s Louis Vuitton torbicom s monogramom te crnim mokasinkama s potpeticom.

Traper košulja i traperice sa statement obućom

I najobičniji traper na traper styling u svjetlijim nijansama lako možemo podići uz statement sandale, poput ovih natikača na petu iz Off-White kolekcije.

Cropped traper jakna i široke traperice s Birkenstock natikačama

Ultrapopularne Birkenstock Boston natikače svoje su mjesto našle i uz traper na traper outfite, koji su savršeni za dnevni odlazak po kavu. 

Tamnoplavi + bijeli traper

Miješanje nijansi trapera također će odlično izgledati, kao što vidimo u ovom stylingu s bijelim trapericama i crop tamnoplavom traper jaknom s tankim bijelim prugicama.

Traper top i midi traper suknja

Mikro traper topić i midi traper suknja spojeni su u ovoj traper na traper kombinaciji uz modne dodatke i jaknu u bijeloj boji.

Traper korzet i traperice 

Traper korzeti na kopčanje iznimno su popularan komad koji je preplavio kolekcije high street brendova, a odlično izgledaju u kombinaciji s trapericama nešto užeg kroja te zajedno predivno naglašavaju figuru.

Traper na traper s uzorkom

Monokromatski traper na traper look u trenu će izgledati zabavnije ako odaberemo modele traper komada s laganim uzorkom.

Traper "odijelo"

Traper na traper kombinacija itekako može izgledati elegantno, uz dodatak oversize traper sakoa. Ovdje su kombinaciju dodatnu podigle cipele i torbica u predivnoj kobalt plavoj boji.

Sivi traper na traper

U moru plavih traper kombinacija posebno ćemo se istaknuti ako se odlučimo za sivi traper, poput Kiwi Lee Han.

Voluminozni traper komadi

Oversize ili uski modeli najčešći su odabir, no posebnu eleganciju u traper na traper outfitu donose i voluminozni modeli traper košulja s puf rukavima i traperica zvonolikih nogavica prepunih volumena, kao što možemo vidjeti u outfitu influencerice Emme Brooks.

Traper cargo hlače i jakna

Trendi cargo hlače odlično izgledaju i u traper verziji, a posebno kad ih kombiniramo s pripadajućom kratkom jaknom s džepovima, kao i Julia Comil.

Sve u traperu

Outfit u potpunosti od traper komada? I to je moguće ako pametno iskombiniramo siluete i nijanse trapera, poput poduzetnice i influencerice Tamu McPherson. Modni dodatak torbice u upečatljivoj nijansi poput zelene dodatno će kombinaciju učiniti zanimljivom. 

Moda 5 topova koji će styling s trapericama ili 'dosadnim' hlačama učiniti posebnim i zanimljivim

Tamni traper komplet

Tamni traper uvijek je dobar izbor, poput ove slatke kombinacije s traper prslukom i kraćim trapericama širokih nogavica koju nosi chic Francuskinja Zita d'Hauteville. Jarke narančaste nijanse torbice i čarapa bile su upečatljiv dodatak inače tamnoj traper na traper kombinaciji.

Maksi traper haljina i traper jakna

Traper na traper odlično će izgledati i u varijanti s haljinom, poput ovog outfita gdje je upravo maksi haljina s cut out detaljima u središtu pozornosti, uz laganu traper jaknu.

Ukrašene traperice i traper crop top

Još jedan model trendi traperica koje možemo uvrstiti u traper na traper look su i traperice ukrašene raznim upečatljivim detaljima, od metalnih ukrasa do traperica s svjetlucavim kamenčićima, styling kakav nosi Kay MBL, u kombinaciji s kratkim traper topom i traper beretkom.

Prugasti traper komplet

Traper na traper look influencerice Yoyo Cao sastojao se od dva prugasta traper komada, traperica s tregerima te oversize traper jakne, koje kombinirala s klasičnom bijelom košuljom i plavom kravatom.

Moda Dajmo traper jakni šansu, evo kako cool izgleda u ovih 10 sasvim različitih varijanti
 

Posjeti Miss7.24sata.hr