15 najljepših statement naušnica do 80 kuna

Velike, upečatljive naušnice su definitivno ono što će podići svaku kombinaciju
Vidi originalni članak

Što veće, to bolje! Tako bi glasilo ovosezonsko pravilo što se naušnica tiče. Tome bi dodali još i - što šarenije. I najdosadniju modnu kombinaciju takve statement naušnice učinit će posebnom. Uz podignutu kosu posebno će doći do izražaja i sigurno će te svi pitati gdje si ih nabavila. Kako su sniženja počela, pronašli smo neke od "THE" naušnica do samo 80 kuna.

''Zabranjena'' kombinacija crvene i ružičaste pun je pogodak za iskombinirat s ljetnim stajlingom. Upečatljive naušnice osvježit će tvoj izgled, a nije zanemarivo ni što je crvena, boja strasti, uvijek dramatična pa će takav biti i tvoj look. 

Resice, resice, resice. posebno ako su živih boja koje prizivaju sunce, tropske motive i šarene koktele pravi su ljetni đir. Razveselit će i tebe i sve oko tebe čak i na tmuran dan. Sa žutom ovo ljeto ne možeš pogriješiti.

Šarene. Među raznim bojama na naušnicama sigurno će se naći i jedna ''tvoja'' boja. Razigrane i vesele, višebojne naušnice na svaku kombinaciju dođu kao šlag na tortu. Uspješno podižu svaki outfit.

DOMAĆE JE DOMAĆE 5 domaćih brendova nakita u koje smo se zaljubili

I još neke kojima nismo mogli odoljeti.

Eh, da, nije zlato sve što sija, ali zlatni je nakit vječan. Vraća se svakih nekoliko godina u velikom valu (mada je zapravo uvijek prisutan tu negdje) i djeluje iznimno otmjeno i kad zlato nije pravo...

Posjeti Miss7.24sata.hr