10 savršenih novih haljina iz Zare do 200 kuna

Zara
Haljina u ormaru nikad dosta, zar ne? Upozoravamo te: ovi su komadi toliko dobri da se nećeš moći odlučiti samo za jednu!
Vidi originalni članak

Zašto toliko volimo haljine? Uf, odakle krenuti... Prije svega, jako ih je jednostavno nositi i kombinirati. Kad god nemamo ideje za stiliziranje i smišljanje outfita, najjednostavnije je zgrabiti prvu haljinu u ormaru - i gotove smo! S druge strane, haljine možemo nositi uz apsolutno sve cipele u ormaru: čizme, tenisice, balerinke, salonke, sandale. Haljina ne zahtjeva puno brige i muke oko modnih dodataka i apsolutno nam uvijek treba baš još jedna u ormaru!

OPET ZARA Ove Zarine cipele već su rasprodane!

Prugasta midi haljina (149 kuna), baršunasta haljina na preklop (139 kuna), asimetrična duga haljina (199 kuna)

A gdje u potragu za novom najboljom haljinom nego u našu omiljenu high-street trgovinu? Zara ima genijalne nove haljine u koje smo se zaljubili na prvu, a kad ti kažemo da niti jedna od ovih nije skuplja od 199 kuna...

Crvena midi haljina (199 kuna), mini haljina s printom (149 kuna), nabrani model ispod koljena (149 kuna), zelena prugasta haljina (199 kuna)

Zara je u novoj kolekciji predstavila veliku raznolikost boja, dužina i oblika na svojim haljinama. Asimetrija je očito novi veliki trend high-street mode, kao i midi dužina (i uopće se ne žalimo!). Kao velike obožavateljice prugica primjećujemo kako i Zara na veliko predlaže ovaj print za proljeće!

ZARA LOVE 10 novih stvari iz Zare koje će se ODMAH rasprodati

Asimetrični model (149 kuna), mini haljina (179 kuna), midi haljina (199 kuna)

No kao i uvijek, nismo mogle odoljeti, a da ne odaberemo i nekoliko klasičnih crnih komada. Jer crna ide uz SVE! I uvijek izgleda moderno i suvremeno. Možeš li vjerovati da ova genijalna mini haljina balon rukava košta 180 kuna? Zara bi stvarno uskoro mogla postati razlogom za naš osobni bankrot...

Posjeti Miss7.24sata.hr