10 najljepših neutralnih pulovera koje možeš nositi uz SVE

instagram @taytay_xx
Jedno je sigurno: s neutralnim, svijetlim, nježnim puloverom nikada ne možeš pogriješiti! Zašto je dobro uložiti u jedan ovakav komad, donosimo u nastavku...
Vidi originalni članak

Od količine materijala, printeva i boja koje ove sezone vladaju topovima, majicama i puloverima, ponekad nam se dogodi da zaboravimo na ikoničke, klasične komade. Jedan do njih svakako je i jednostavni, neutralni pulover. Bež, svijetlo smeđi, prljavo bijeli; odaberi nijansu koja ti se najviše sviđa i uloži u jedan ovakav komad koji će ti uvijek biti pri ruci. Zašto nam je svima potreban? Zato što izgleda klasično i elegantno, dobro dođe u svim "nemam što obući situacijama", a možeš ga kombinirati uz apsolutno sve što zamisliš.

Zara (999 kuna), H&M (300 kuna), Stradivarius (140 kuna)

Krupno pletivo nikad neće biti OUT i upravo je to razlog zašto se u ovaj komad uvijek isplati uložiti. Srećom, ne mislimo na velike investicije, jer svi tvoji omiljeni high-street brendovi u svojoj ponudi imaju genijalne neutralne pulovere i džempere u koje ćeš se odmah zaljubiti. 

Zara (230 kuna), H&M (750 kuna), Mango (250 kuna)

Smijemo ti predložiti jedan od ovih genijalnih komada? 

Mango (300 kuna) ili Zara (300 kuna)?

Bez obzira na to koju neutralnu nijansu odabereš, apsolutno sve će ti pristajati uz tvoje omiljene traperice, a u kombinaciji s najjednostavnijom suknjom, dobiti ćeš cool kombinaciju i za dnevne, ali i za večernje prilike. U svakom slučaju, ako već nemaš jedan ovakav klasični komad u ormaru, slobodno se posluži našim prijedlozima i inspiracijama! Mi ih apsolutno obožavamo. 

Mango (250 kuna), H&M (225 kuna), Bershka (190 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr